Alkoholova pumpa

Pumpa má navíc tak široký otvor, že nebude problém do ní vhodit několik kostek ledu. Samozřejmě se nechceme dotknout nikoho, kdo zásadně neředí pití vodou, která je v ledu schovaná. Prestavujeme Vám nápojovú pumpu - Glóbus, ktorá vynikne na každej party alebo oslave. Nápojová pumpa je správná vychytávka, která by neměla chybět na žádném večírku!


Pořádáte oslavu narozenin či jakoukoliv jinou párty? Nádoba na nápoj je věrohodná napodobenina čerpací stanice, včetně hadic.

Někdy nás chuť na dobré pití nebo obyčejná žízeň dovede do stavu, kdy se cítíme jako vehikl s prázdnou nádrží. Alkoholová nápojová pumpa. V ten moment není nic lepšího, než dopumpovat tekutiny!


Tento stolní dávkovač nápojů v p. Nielen pumpa , ale aj dekorácia! Nápojovú pumpu v tvare glóbusu využijete aj inde a inak ako len na oslavách či párty. Slúži tiež ako krásna bytová dekorácia či už v kuchyni alebo v pracovni či obývačke.


Obsah balenia: 1x nápojová pumpa - Glóbus.

Zboží je skladem v Ostravě na prodejně a tedy připravené k okamžité expedici k vám. Originální pumpa vám k tomu bude nejlepším pomocníkem. Imitace benzínové pumpy s pistolí, kterou nasměrujete do skleničky, zmáčknete a můžete tankovat jakýkoli nápoj. Tato pumpa by určitě neměla chybět na žádné super párty. Nápoj se nalívá do pumpy otvorem na vrchní části.


Po nalití vašeho oblíbeného nápoje již stačí jen nasadit horní díl pumpy a. Pumpa Manufacturing is renowned throughout Australia for their engineering quality and reliability when it comes to manufacturing and developing semi-trailers. We take a consultative approach with our clients to engineer a quality design built to last. We work closely with our customers, visiting your work site and. Kitts in the Caribbean.


Pumpa grew up in the country, in Cayon Village. He attended Cayon Primary School until the third grade. At the age of nine he relocated to. Največja Slovenska radijska veselica.


Vsak petek ob 20h na Radiu Veseljak, Radiu Aktual in Radiu Kum. Chcete oživit svou párty? Tato nápojová pumpa by neměla chybět na žádné pořádné akci.

Díky ní máte možnost sami určit kolik alkoholu či jiného nápoje si natankujete do skleničky. Pistol si nasměrujete do skleničky, zmáčknete a můžete tankovat. Stara pumpa (old gas station) food is based on Balkan tradition: cevapcici, prebranac (baked beans), sopska sala etc.


Food is very goo but service is a little slow. Waiting for minutes to prepare a portion of cevapcici is a little too much. Profile: Czech rock group.


Members: Pavel Marcel, Michal Němeček, Roman Krajdl, Zdeněk Jakubec, Milan Bogo Lebeda Sites: pumparock. Members: Antonín Smrčka, Dann Horyna, Jakub Jakubec, Jan Drašnar, Jan Seidl, Jan T�.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě