Bateriový postřikovač

First there was Mediadisk, the quintessential PR software package. Uživateli přitom umožňuje nepřetržitou aplikaci postřiku až po dobu 60-ti minut. Bateriový zádový 12lt postřikovač „V. Postřikovač se dodává s 12-V-Lithium-iontovou baterií Ah. Doba nabíjení je cca hodin.


Bateriový postřikovač

Nabíječka je součástí dodávky. Akumulátor při dobíjení zůstává v postřikovači. Jako příslušenství je možné si pořidit další akumulátor. Vybaveno šroubovacím uzávěrem s. S Ivanom Tulim Vojtekom vám predstavujeme naše kvalitné a veľmi obľúbené postrekovače VILLAGER s dlhou životnosťou, 3-ročnou zárukou a maximálnou úžitkovou h. Zahradní postřikovač - elektrický. Volpi je vhodný pro aplikaci insekticidů, herbicidů, fungicidů, desinfekčních látek a listových hnojiv.


Uplatnění nachází v lesním hospodářství, v sadech, zahradách, vinohradech, při péči o městskou zeleň, atd. Pro značnou výkonnost a spolehlivost se uplatní při. Odolný bateriový postřikovač s popruhy na záda vhodný pro všestranné využití v zahradě.


Vhodný pro postřik herbicidů, insekticidů, hnojiv. Pohodlné použití, vysoký výkon. BAr a silné lithiové baterii 12V představuje ideální kombinaci pro pohodlnou práci ve sklenících, sadech a zahradách bez nutnosti ručního ctlakování.


Provedení Objem nádrže. Jak vybírat zahradní postřikovač. Vytrvalost, nabíjejte stabilnější, odolnější, bezpečnější a spolehlivější, velkokapacitní. Díky výkonnému a… NAHORU. Technická příručka a pokyny k použití.


Bateriový postřikovač

Zcela nový model SOLO 4představuje jednoduchý bateriový postřikovač pro všechny běžné uživatele určený pro pohodlnou práci ve sklenících, sadech a zahradách. Tento lehký postřikovač je vybaven lithio-iontovou baterií umožňující až hodin souvislé práce. Motorový postřikovač - výkonný postřikovač pro velké zahrady, sady a okrasné školky K postřikovačům Solo je k dispozici rozmanité originální příslušenstv í, které. Určený pro všechny běžné uživatele a domácí trávníkáře. Elektron bateriový hobby zádový postřikovač 12l.


Hodí se zejména pro ochranu, květin, trávníků a zahrad před škůdci, k dezinfekci veřejných míst, k hygieně a. Výrobek se ideálně hodí na postřikování insekticidů, herbicidů, péči o rostliny a hnojení zahrady. Vyberajte si Postrekovače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ruční aku postřikovač Solo 460Li Classic - 1L, Li-Ion 3. HECHT 4ACCU je bateriový postřikovač , napájený z litiového 18V akumulátoru o kapacitě 9Ah. Na jediné nabití vydrží až 1minut nepřetržité práce.


Profesionální bateriový postřikovač určený pro aplikaci biocidů a pesticidů. Z cela nový model SOLO 4představuje jednoduchý bateriový postřikovač pro všechny běžné uživatele určený pro pohodlnou práci ve sklenících, sadech a zahradách. Výkonné a odolné čerpadlo s jednoduchým spínačem.


Tato akce se vztahuje i na akumulátorový postřikovač a čerpadlo Farm. Vše skladem, dostupnost do druhého dne. DENNĚ NOVÉ ZBOŽÍ Každý den nové zboží! Denně náš e-shop doplňujeme akčními výrobky za zajímavé ceny. Vlastní čerpadlo umožňuje dlouhodobé použití bez námahy.


Na jedno nabití lze aplikovat až litrů látky. Rukojeť postřikovače je teleskopická a umožňuje tak pohodlnou práci. Součástí balení je rozprašovací tryska s regulací a nabíječka akumulátoru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě