Hadice na horkou vodu

HADICE NA HORKOU VODU. Pokud je vaše aplikace teplotně náročnější než 1°C, vyberte si z naší nabídky silikonových hadic a silikonových tvarovek. Poznámka : (?) Jednoduchá manipulace při výrobě a servisu motorů a zařízení. Silikonové hadice , redukce a propoje určené především pro automobilový průmysl.


Doprava horké vody a nemrznoucí směsí na glykolové bázi.

Abychom byli schopni určit nejvhodnější typ hadice pro Vaše potřeby, budou naše dotazy směřovat na : vnitřní průměr (mm), méduim (voda, vzduch, plyny, chemikálie apod.), a tlak (bar). Pro horkou vodu a páru. Plastové hadice s tlakovým opetem na dopravu stlačeného vzduchu k pneu nářadí, kompresorům a technice na stlačený vzduch.


Zpravidla disponují tlakovou odolností do Mpa. Silikonové tvarovky jsou doplňkem k silikonovým hadicím v metráži a určeny pro použití ve spalovacích motorech. Vybrat si můžete silikonová kolínka 45°, 90°, 135°, 180°,.


Má široké uplatnění v různých odvětvích.

Tlaková pryžová hadice. Vhodná především pro chladičové propoje v automobilech a pro dopravu horké vody všeobecně. Ceny jsou uvedeny za bm. Tabulka variant a rozměrů produktu: Termín dodání do týdne: Termín dodání delší n. KOLENO SILIKONOVÉ 90° - 1mm Koleno silikonové pro chladící systémy u vznětových i zážehových motorů nebo tam, kde chladící médium a agresivní.


FoMi tlaková hadice na kapaliny naše cena 40. Láhev na horkou vodu HUGO FROSCH s antracitovým pleteným potahem s pleteným vzorem má na obou stranách lamelovou strukturu. Přídržný popruh XL pomáhá zajistit bezpečné plnění.


Testováno a monitorováno nezávislými akreditovanými laboratořemi s 2letou nepromokavou zárukou. Průmyslová hadice DHG pro horkou vodu. KOUPIT Dostupnost: Skladem u dodavatele. Fekální savice - plastové (PVC) nebo pryžové tlakové a sací hadice pro kapaliny.


Duše i obal hadice se vyrábějí z měkčeného PVC, výztuž hadice tvoří průplet ze syntetické příze. Povrch hadic je hladký se znatelným zvlněním od průpletu přízí, standardní barva je zelená transparentní. Hadice na fekálie a kapaliny.


Může přepravovat sladkou a mořskou vodu , odpadovou vodu , hnojiva, chemické roztoky, kašovité hmoty s abrazivními účinky apod.

Vynikající volba pro jednotky HZS a JSDH na všechny typy kalových. Potřebuji vyměnit prasklou hadici na teplou vodu ke dřezu cca 1-5m do britského karavanu Conqueror 6lux r. Poradíte mi jaký typ hadice mám objednat? Vážený zákazníku, Záleží pouze na průměru dané hadice , podle toho si vyberte nějakou z naší nabídky. Slouží k beztlaké dopravě vzduchu, vody, vodného roztoku čpavku a močovin, olejů a ropných látek nebo jako ochranné hadice pro elektrorozvody.


Výtlak kapalin a vzduchu. Vysoká životnost a odolnos. Nabízíme průmyslové hadice a příslušenství pro různorodé aplikace a média – např. Součástí sortimentu jsou i spony na hadice , pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství.


Vnitřní duše z černého EPDM, odolná teplotě, chladicím kapalinám a ozónu. Zesílená 3vrstvá struktura pro odolnost vůči kroucení a přelamování. Vnitřek hadice je upraven proti tvorbě řas – voda zůstává čistá.


Parametrické vyhledávání.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě