Plastové šachty

Plastové šachty

Všetky výrobky sú vyrábané z certifikovaného plastu, ktorý je vhodný pre kontakt s pitnou vodou. Slouží k osazení hlavního přípojkového uzávěru, vodoměru a potřebné armatury, včetně dostatečného manipulačního prostoru. Svařujeme je z polypropylenových desek, díky nimž jsou šachty lehké, snadné a cenově přívětivé. Všetky plastové výrobky (nádrže, žumpy, vodomerné šachty , bazény) sú vyrobené iba z prvojakostního materiálu a zvárané najmodernejšou dostupnou technikou. Každý výrobok je ako počas výroby, tak aj následne kontrolovaný pod prísnym dohľadom.


Certifikáty a kontrolu nad našimi výrobkami zaistuje TECHNICKÝ A Skúšobný ústav stavebný, N. Vám ponúka na výber plastové nádrže, zvárané plastové žumpy, podzemné plastové nádrže, plastové odlučovače tukov, vsakovacie nádrže a plastové vodomerné šachty v rôznych objemoch a prevedeniach. Kanalizační plastové šachty jsou výhodné zejména pro svou lehkou montáž, odolnost proti korozi těsnosti. Nenašli jste v kategorii plastových šachet produkt který hledáte? Kontaktujte nás na tel.


Ich moderná technológia zaručuje jednoduchú montáž a umožňuje bezproblémový prístup pri kontrole meracích zariadení. Manipulačné šachty vŕtaných studní slúžia na zakončenie vrtu vŕtanej studne a pre uloženie čerpacej techniky. Mezi ně umístěte revizní šachty Tegra 6nebo Tegra 42 čímž zajistíte veškerou požadovanou dostupnost pro kontrolu a čištění. Konštrukcia plastovej vodomernej šachty zaisťuje kvalitnú ochranu a dobrú prístupnosť k vodomerom po celý rok. Každý rodinný dom, alebo iná prevádzka do ktorej je prívod štátnej vody by mala mať šachtu do ktorej je prístup ešte.


Vodomerné šachty sa používajú pri uložení vodomerov alebo iných merných zariadení. Pre prístup do šachty slúži. Vodomerná šachta po zabudovaní do zeme nevyžaduje žiadnu údržbu.


V plášti šachty pre vŕtanú studňu sú schodíky, prestup vodovodného potrubia, prechodka pre napojenie elektrickej energie. Na dne šachty vŕtanej studne je navarená vodotesná príruba pre vyústenie vŕtanej studne podľa požadovaného priemeru potrubia vrtu studne. Všetky rozmery je možné upraviť podľa požiadavky.


Trvalá tesnosť plastových potrubí a šachiet má veľký význam v dobe často sa opakujúcich záplav. Výborná chemická odolnosť je dôvodom širokého nasadenia plastových revíznych šácht aj v. Je vyrobená z PP, PE, z vonkajšej strany vystužená proti tlaku okolitého terénu a je opatrená spojkami na výtlak čerpanej vody zo studne, prechod na elektrický. Z tvrdého PP jsme schopní vyrobit šachty vodoměrné , kanalizační nebo revizní. Plastove Sachty Nadrze. Dodávají se v kruhovém tvaru.


S průměrem – m. Speciální požadavky dle dohody. Kromě nabízených šachet zhotovíme na vaše přání šachty i jiných rozměrů. Možnosť využitia našich zberných nádrží na vodu je naozaj široká, od zberných nádob na odpadovú vodu, na vodu dažďovú, ako aj na vyčistenú vodu z čistiarne odpadových vôd.


Ve stropě šachty je vstupní otvor, který je trvale zakrytý poklopem dle výběru klienta a požadavků na zatížení. V nabídce máme plastové , betonové i litinové poklopy v pochůzné i pojízdné zátěžové variantě. Stačí vyhloubit dostatečně velký výkop, uložit.


Samonosné vodorovné šachty se velice snadno instalují. MATERIÁLY - TECHNOLOGIE - ZKUŠENOSTI. Vyplatí se do míst vzdálených víc než 150km od Kostelce na Hané).


Plastové šachty

AK-VODO S lze dodat jak v hranatém, tak i kruhovém provedení. Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. AK-VODO N lze dodat jak v hranatém, tak i kruhovém provedení.


R kvalitní šachtové poklopy. Ve dně šachty je standardně instalováno hrdlo DN 1(vnější DN 160) pro usazení na záhlaví vrtu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě