Čistící šachta

Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění přímý tok. Snadnou kontrolu nad provozním stavem vašeho odpadního, drenážního, nebo dešťového potrubí vám zaručí praktická kanalizační revizní šachta. Zároveň se jedná o nezbytnou součást každého stavebně schváleného kanalizačního systému. Revizní šachty TEGRA 425.


Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru 4mm.

Výkyvná hrdla šachtových den umožňující plynulou změnu úhlu napojení každým směrem až o °. Plasová šachta PP -MEGA montáž. Lapač nečistot vyjímatelný – pro poklopy DN6. PP o jmenovitém průměru 6mm.


Vstupní šachta je o průměru 6mm a výšce 2mm. RKalový koš As madlem, průměr 385mm, výška 6mm. Midas SACH revizní šachta kanalizace šedá, dvorní vpust 2x 2Součástí.

Kč PCIS75: Čistič HT HTRE. Jsou určeny pro vrtané studně, kde nahrazují stávající betonové skruže, které se pokládají kolem vrtu. Díky konstrukčnímu řešení je zaručena 1 vodotěsnost uvnitř šachty.


Použití je pro průměry vrtu 1012141a 2mm. Vodovodná šachta, vodovodné šachty. Kanálová šachta MM 200X200.


Tato šachta může současně plnit funkci protizápachového uzávěru použitím protizápachové příčky, která se do šachty jednoduše zasune. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Rozměr potrubí a jejich vzájemná poloha je přizpůsobována dle konkrétních požadavků stavby. Naše společnost AQUATECH s. Poskytujeme záruční a pozáruční servis na své produkty a výrobky konkurenčních výrobců.


Nejjednodušší revizní šachta určená zejména pro umístění na domovních. Dimenze DN 5již bez problému umožňuje čistit šachtu běžnou čistící technikou. Neprůlezná revizní a čisticí šachta Tegra 6o průměru šachty 6mm se.

Instalujeme, montujeme a servisujeme vodoměrné šachty nejen v okolí Plzně! Hodnocení produktu:. Slouží pro spojení až tří potrubí do jednoho odtokového a zároveň jako čistící a revizní. Přístup do šachty je umožněn průlezem o průměru 6a výšce 3mm.


Každá šachta je vybavena plastovými stupadly, stolečkem na vodoměr a vstupy pro potrubí (nebo na přání zákazníka 2). Do šachet revizních na přání zákazníka montujeme zpětnou, čistící klapku. Tlakovým čerpadlem, připojením. Premium Loading.


Skip trial month free. Unsubscribe from BedaaBeda? Součástí prvotní dohody bylo, že se nebude realizovat čistící šachta 600mm s litinovým poklopem ale vše ostatní bude dle dokumentace. Po příjezdu pána v den zhotovení sme se domluvili, že nakonec šachtu uděláme.


Bohužel jsem si tuto skutečnost nijak. Kontrolní a čistící šachta MULTI-inspect 4Systémové použití MULTI-inspect 4Kontrolní a čistící šachta MULTI-inspect 4je monolitickým výrobkem z PE-HD. Se svými kompaktními rozměry rozšiřuje řadu šachet MULTI-inspect o systém obzvláště vhodný při potřebě osazení s malou sta-vební šířkou i hloubkou. Plastová revizní šachta se zaslepenými přívody v každé stěně.


Dodává se v několika rozměrech. K dispozici je bohaté příslušenství. Všechny dokumenty pro produktové portfolio společnosti Wavin Ekoplastik ke stažení na jednom místě.


Stěny šachty jsou opatřeny obručemi pro připojení trubek o průměru - 5mm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě