Přečerpávací pumpa

Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes. Pumpa přečerpávací hadice ruční třepačka, délka hadice m, na pohonné hmoty a vodu. Ušetříte: 4Kč ( ) Zobrazit všechny var.


AS–PUMP, které jsou určené k přečerpávání odpadní vody (nebo dešťové či podzemní vody). Mechanická přečerpávací antistatická hadice pro přečerpávání kapalin tzv. PUMPA , případně automatické domovní čerpací stanice jsou určeny pro čerpání odpadních vod do gravitační nebo tlakové kanalizace.


V naší nabídce naleznete jak kompletně vybavené čerpací jímky, tak pouze samostatné komponenty pro čerpací stanice. Teplotní odolnost Teplotní odolnost:. Ruční pumpa dvoucestná. Pumpa slouží k čerpání tekutých médií ze skladovacích nádob a sudů. Vhodná do chemických a průmyslových provozů, skladů nebezpečných látek apod.


Přečerpávací pumpa

Není třeba manuálního odsávání (například ústy), stačí hadicí zatřepat, tím předejdete nežádoucímu spolknutí toxic. Pumpa , pumpička vakuová na vakuové kontejnery, nová. Profesionální gumová přečerpávací pumpa pro benzín a ostatní kapaliny. Vodní pumpa pro karavan, loď, zahradu DC V. Obousměrná pumpa na nafukování balónků Obousměrná ruční pumpa TWIN. Nožní pumpa není součástí dodávky.


Lze použít i jakýkoliv jiný zdroj. Multifunkční pumpa (voda, vzduch, PHM) 1Kč bez DPH 2Kč s DPH. Conlift od firmy Grundfos. Bola ve spolupráci s firmou Grundfos. Nejlevnější e-shop Gumko.


Zboží za akční ceny, slevy. AdBlue, objem 5ml, transparentní se stupnicí, hadice pr. AdBlue (močovina AUS32), nafta, voda a nízkokorozivní kapaliny transparentní provedení těl. Plastová přečerpávací pumpa. Zpět na předchozí stránku Odeslat.


Doporučte vybraný výrobek Vašim známým! První díl z tohoto projektu. Přečerpávací pumpa , hadička Automax. Kompletně jsem zrenovoval stojan SIGMUND a nainstaloval opravný set.


Toto video ukazuje první fázi - demontáž původní pumpy. Pokud chcete set na opravu pumpy. Palivová pumpa Sleva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě