Revizní kanalizační šachta

Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění přímý tok. Více o produktech Možná vás také budou zajímat další systémy společnosti Wavin Ekoplastik pro vypouštění domovních odpadních vod. Proč právě kanalizační revizní šachta ? Snadnou kontrolu nad provozním stavem vašeho odpadního, drenážního, nebo dešťového potrubí vám zaručí praktická kanalizační revizní šachta. Zároveň se jedná o nezbytnou součást každého stavebně schváleného kanalizačního systému. Odpadní šachtu lze použít i k. Jsou dodávány jako přímé a nebo sběrné šachty přímé s pravým a levým přítokem.


Revizní kanalizační šachta

Plastové šachty skupiny Wavin Ekoplastik s. Představení revizní šachty Wavin 3Představení revizní šachty Wavin 4Představení revizní šachty Wavin TEGRA 4Představení revizní šachty Wavin 6Představení. Polypropylenová PP- šachta je složená z plastového dna, šachtové roury a poklopu z PP. Napojuje se na potrubní systémy z PVC KG potrubí v průměrech DN 1a DN 200.


Válcovitý korpus je PP deska vytlačovaná o síle 6-mm, dno a strop jsou zhotoveny z PP desek o síle mm. Rozměr potrubí a jejich vzájemná poloha je přizpůsobována dle. Společnost Wavin Ekoplastik nabízí širokou škálu prvotřídních řešení pro revizní a vstupní šachty Tegra. Do přechodového konusu můžete zavěsit sklolaminátový žebřík a zajistit jej ve spodní části šachtové roury pomocí plastových. Doporučené místo pro instalaci je kanalizační potrubí mezi budovou a hlavní odpadní sítí.


Revizní kanalizační šachta

Uliční vpustě se skládají z plastové kanalizační jímky KJ a litinového poklopu s mříží. Velikost revizní šachty záleží na projektu, požadavcích zákazníka, či na požadavcích správce kanalizační sítě. Základní výrobek je šachta o průměru. Revizní kanalizační šachta - sestava B DN 400. Domovní kontrolní kanalizační šachta.


Instalace je jednoduchá, stačí vložit těsnící manžetu do rámu šachty a šrouby upevnit poklop ke kanálové šachtě. Použití této šachty je obzvlášť vhodné pro elektrické rozvody. Prodám novou revizní šachtu s poklopem. Značky: vyberte značky Midas (1) Mondial (5) Pipelife (24).


Jedná se o místo, kde se kanalizační řad napojuje na jiný kanalizační systém, je zde odbočka, ohyb směru kanalizace (maximálně až o 90°) nebo soutok několika kanalizačních trubek. Na šachtová dna lze napojit kanalizační potrubí o průměru od 1mm do 6mm. Poklopy na šachty a jímky - kvalitní šachtové poklopy a vzduchové izolace. R kvalitní šachtové poklopy.


V nabídce máme například plastové poklopy Hermelock – polyuretanové, vodotěsné a plynotěsné poklopy. PP) nebo z Polyvinylchloridu (PVC-U). Jednotlivé typy těchto prvků lze podle potřeby mezi sebou kombinovat, což umožňuje jejich široké použití při stavbě dešťových a splaškových. Zákrytové a přechodové desky.


Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stav. Neprůlezné šachty z plastických hmot s vlnitou (korugovanou) šachtovou rourou o průměru 4mm. Výkyvná hrdla šachtových den umožňující plynulou změnu úhlu napojení každým směrem až o °.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě