Petriho miska cena

Materiál Sodnovápenaté sklo. Petriho miska je okrúhla, plytká miska s voľne priliahajúcim viečkom. Spolu s ním tvorí uzavretý kontajner.


Používa sa predovšetkým na kultiváciu mikroorganizmov v odboroch biológia, entomológia či mykológia, ale tiež v rozličných laboratóriách, v zdravotníctve, v školách a pod. Používá se především na kultivaci mikroorganismů v oborech biologie, entomologie či mykologie, ale také v různých laboratořích, ve zdravotnictví, ve školách apod. Cena produktu bez dopravy. Kč 8Kč bez DPH 10Kč 8Kč bez DPH. Popis: Nákupní košík Objednat Sledování objednávek Změna údajů.


Zadajte Váš e-mail a budete dostávať aktuálne informácie o nových či zvýhodnených produktoch, výpredajových alebo chystaných prezentáciách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Petriho miska cena

Přidat hodnocení obchodu. Nejlevnější e-shop Lékárna. Zboží za akční ceny, slevy. Nedostupné Hlídat změnu dostupnosti. Prohlédněte si produkt od stejné značky Prohlédněte si další produkty ze stejné katego.


Kulatá bakteriologická miska se třemi výstupky ve víčku. Vzorek je chráněn během mikroskopování. Miska Petri skleněná 60. Email: požadované množství: Odeslat Zavřít. Kontaktujte nás INSET spol.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Použití v mikrobiologii, mykologii, biotechnologii ke kultivaci mikrobiálních, rostlinných či houbových kultur. O nás Referencie Pracuj s nami Novinky For suppliers Dodávatelia. Jedna miska , jeden talíř (Vařte sobě a vašim pejskům zároveň) E-KNIHA CZ. ANUMBRA v okrese Hradec Králové, cena 400Kč, od robertjanecek na Sbazar.


Věrobame z plastu: petriho miska , vodiace puzdr do hydraulickěch zdvih kov, zaslepka, z krytka a in‚. V katalogu nemáme podrobnější informace o petriho miska sklo. Opis obstarávania Funkčná špecifikácia.


Technická špecifikácia textová. Obrázok (1) - priemer: 85mm - výška: 15mm - balenie: 480ks - dezinfekcia kys. Omezené množství produktu na sk. Odběrové pero pro glukometry.


E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry,.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě