Drtič větví obi

Drtiče koupit o objednat u OBI. Motor je vybaven Možnost přepnutí směru chodu. Rozdrcený materiál zachytává záchytný koš s objemem l. Maximální průměr řezaných větví mm.


Integrované tepelné pojistky se starají o to, aby se stroj nepoškodil. Významným bezpečnostními prvky jsou: samovtahování materiálu a zpětný chod při zaseknutí, které snižují riziko poranění. Díky tomu byl tento drtič certifikován německou ekoznačkou Modrý anděl. Je vhodný pro drcení materiálu až do průměru mm, který je zachycován do 60litrového sběrného vaku ten je. Zaměstnanec OBI prodejny, Vás bude kontaktovat, aby s Vámi probral všechny detaily.


Po podpisu smlouvy ve Vaší OBI prodejně, můžete hned začít. Naše nářadí k zapůjčení v kategoriích. Stavební stroje a nářadí. Eliminujte zahradní odpad a naučte. Tento model bohužel drtí větve pouze do délky 3. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Obi , výroba SRN – pořizovací. Nevím taky jsem se díval po té pile z OBI je to Americká pila ,ale kvalita a výdrž kdo ví. Tento typ větví není ideální pro nožové drtiče. DomůKonstrukce a opravyPříprava na sezónu dacha s OBI : užitečných. Automatické vtahování větví.


Drcení pomocí ozubené hlavice. Ochrana proti přetížený. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí. Riwall PRO zahradní drič větví - Duration: 3:48.


Drtič větví obi

HobbyPRstudio 36views. Funkce drcení je dobrá. Menší problém jsme zaznamenali při vkládání větví , zde. Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny.


Sběrný koš o objemu l. Systém drcení prostřednictvím zubové hlavice. Ideální na kusy o maximálním průměru cm. Zpracují větve o průměru až cm.


Rozhodl jsem se koupit válcový drtič větví. Baumax prodává jeden své značky O. Má s ním někdo zkušenost? Podobný za podobnou cenu prodává OBI , tam jsem si značky nevšiml.


Případně bych prosil o doporučení nějakého jiného, osvědčeného, s podobným výkonem za podobnou cenu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě