Pyrolytické čištění

Moderní pyrolytické trouby si díky této funkci dokáží udržet svůj původní lesk po dlouhou dobu a navíc si zachovávají nízkou energetickou náročnost A třídy. Z vnější strany rozpálenou troubu nechceme. Měřili jsme proto zahřátí přístupných částí (dvířek, madla a kontrolního panelu) po hodině pyrolýzy s výchozím programem. Dobře si vedly trouby Bosch a. Některé trvají déle, jiné kratší.


Existuje i ECO čištění, které trvá.

Vestavná trouba s integrovanou parní funkcí a pyrolytickým čištěním, které mění mastnotu a zbytky potravin na popel. Zařízení vyrábíme s dvěma různými komorami - jedna pro čištění šneků, druhá pro čištění objemných rotačních hlav a nástrojů. V provedení pro šneky je komora v. Dobrý den, měla jsem let troubu Mora a tu jsme čistili vším možným :-), poté jsme zakoupili troubu Gorenje( bohužel) s katalytickým čištěním. Bylo to jemnější čištění,ale voda po čištění tekla dolů do prostor pod troubou.


Trouba nás opustila po letech,díky konstrukční vadě. Teď jsem nadšenou majitelkou. Beko nabízí funkci pyrolytického čištění trouby bez nutnosti ručního čištění v těžko dostupných zákoutích.

Ohřátím trouby na 5C se aktivuje samočistící systém, který spálí všechny zbytky potravin na jemný popel. Lze si vybrat mezi programy pyrolýzy v závislosti na stupni znečištění. Poté je potřeba pouze vytřít popel a prach vlhkým hadříkem a trouba vypadá znovu. Proto jsou některé typy vybaveny funkcí samočištění tzv.


Vám pak stačí ji jednou za čas spustit a máte hotovo. Tento malý zázrak funguje, zdá se, úplně jednoduše. Samotný proces čištění probíhá nejčastěji minut v závislosti na typu trouby.


Trouba s funkcí katalytického čištění má své nesporné výhody, ale také několik menších nevýho tak jako většina funkcí. Proces čištění je velmi ekonomický a. Rukojeti jsou také velmi horké. Díky vysoké teplotě se perfektně spálí všechny nečistoty a po vychladnutí stačí vnitřní prostor jen lehce vytřít a trouba bude jako nová. Pokud trouba disponuje funkcí Pyro Express, tak je čištění ještě rychlejší a úspornější.


S pyrolýzou ušetříte čas, energii a troubu budete mít krásně čistou a to ekologicky, bez použití chemických čistících prostředků. Bez ohledu na to, jak se snažíme pečlivě a přesně ovládat troubu a po každém použití ji otřít, na jejím vnitřním povrchu se nevyhnutelně vytvoří vrstva spáleného tuku a nečistot. Pokud hodně pečete a grilujete, ale čištění trouby vás nebaví, zvažte investici do pyrolytické trouby. S funkcí pyrolýza se trouba zahřeje na.


Můžu říct, že trouba s pyrolýzou je super :palec: Jinou už. Díky pyrolytické funkci se namáhavé čištění trouby stane minulostí.

Funkce vám oznámí, že je třeba troubu. Co je pyrolytické čištění. To je případ pyrolytického čištění. Pyrolýza znamená rozklad požárem.


Rozstříknutí tuků a zbylé potraviny se prostě spálí při působení vysoké teploty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě