Termostatické ventily a hlavice

Na termostatické ventily a hlavice poskytujeme záruku let. Buďte i vy našimi zákazníky! Od počátku se věnujeme technologii a vývoji termostatických ventilů a hlavic. Distribuci a prodej zajišťujeme prostřednictvím specializovaných partnerů a odborných velkoobchodů. Díky přesné regulaci teploty snižují termostatické ventily a hlavice náklady na vytápění.


TICHÝ Díky konstrukci a plynulé regulaci průtoku brání ventily Herz vzniku nežádoucího hluku v topném systému. Fungují v systémech bez nutnosti výměny několik generací. Plynový snímač teploty.


Montáž bez nástroja, protimrazová ochrana, možnosť plného uzatvorenia ventilu. Jedna z najkvalitnejších termostatických hlavíc na trhu. Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzia.


Termostatické hlavice a ventily. Kombináciou termostatickej hlavice a termostatického ventilu sa teplota miestností individuálne reguluje. Jak termostatická hlavice funguje si nejlépe ukážeme na kuchyni. Bez použití hlavice s termostatem byste měli v kuchyni při vaření nesnesitelné horko. Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kombinace radiátorového ventilu a termostatické hlavice slouží v podstatě k automatické regulaci průtoku topného média. Týdenní programovatelná hlavice pro termostatické ventily Clip-Clap nebo M30x5. Programovací USB klíč k hlavám K470H - volitelné příslušenství. Nedílnou součástí termostatického ventilu je termostatická hlavice , která má v sobě čidlo reagující na teplotu.


Termostatické ventily a hlavice

Topidla Infrazářiče a ohřívače, Teplovzdušné konvektory, Teplovzdušné ventilátory,. Dále nabízíme digitální termostatické hlavice , u kterých jde nastavit teplota a nebo jsou řízený centrální jednotkou. Funguje tak, že mechanicky přiškrtí průtok a ventil tak sníží průtok topné vody do radiátoru.


TERMOSTATICKÉ VENTILY , HLAVICE A ŠROUBENÍ TA-HEIMEIER. Prodlužte si životnost termostatické hlavice. Ventily pro samotížné a jednotrubkové soustavy.


Termostatické ventily a hlavice

Na konci každé topné sezóny otevřete všechny termostatické ventily ( hlavice ) doplna. Během topné sezóny si protočte čas od času i ty termostatické hlavice , které máte v málo používaných místnostech a máte je nastaveny trvale na minimální teplotu. Digitálne termostatické hlavice (programovateľné termostatické hlavice ) na radiátor.


Součástí balení je kromě termostatické hlavice také adaptér, držák na displej, veškerý materiál potřebný k montáži a baterie. Hlavice , ventily a šroubení. Danfoss a většinou dalších výrobců radiátorových ventilů. Baterie nejsou součástí balení. S vysokou předností si tam pomocí termostatické hlavice nastavíte teplotu, která vám bude vyhovovat.


Heimeier ventily a hlavice pro radiátory. Radiátorové termostatické ventily (6) Radiátorové termostatické ventily.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě