Dražice to 15 up

Dražice to 15 up

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrický ohřívač vody vyrobený tradičním výrobcem, společností Dražice. Ohřívač může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému.


Dražice to 15 up

Ohrievač môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme. Pro jedno nebo více odběrných míst.


Instalace nad umyvadlo, dřez, sprchu. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému. Bojler Dražice To litrů TO15IN. Beztlakový zásobníkový ohřívač Dražice BTO litrů BTO5UP.


Beztlaký ohřívač vody Mora Mini litrů SIKOTMB10N. Recenze Dražice TO UP. Statistika hodnocení produktu. Hodnocení produktu: průměr z hodnocen í. Doporučení od zákazníků.


Ohřívač s ocelovou smaltovanou nádobou a zajímavým designem spolehlivě zásobí teplou vodou jedno nebo více odběrných míst – sprchu, umyvadlo a dřez. Doprava zdarma Použité. Stupeň ochrany ve standardu IP 24. Funguje při napěti o 2V. Maloobjemový elektrický ohřívač vody pro jedno nebo více odběrných míst dostupný v objemech a litrů.


Možnost umístění pod nebo nad. Návod k obsluze a instalaci TO. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K dispozici jsou návody, rozpady, certifikáty, informační listy, podklady pro projektanty a další dokumenty pro ohřívače vody (bojlery) Dražice , včetně archivu.


Ohřívač je možné použít pro více odběrných míst s malou vzdáleností od sebe. Dostupnost: do dnů v e-shopu: ks Počet: Tweet. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Ohřívač vody Dražice TO-bílý.


Je určen pro pužití nad umyvadlem, dřezem, sprchou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dos. Maloobjemové elektrické ohřívače vody řady TO od českého výrobce Dražice v objemech a l. Největší internetový velkoobchod v oblasti DŮM - BYT - ZAHRADA - VYTÁPĚNÍ. Objednávání i po telefonu.


Okrem nášho e-shopu už môžete nakúpiť aj v kamennej predajni! Ideálny pre kuchyne, kúpeľne, sprchy, alebo pre všetky miesta vzdialené od centrálneho zdroja TÚV. Vhodný pre jednočlennú až trojčlennú rodinu.


Dražice to 15 up

Určený pre inštaláciu nad umývadlo, drez a pod.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě