Heimeier termostatická hlavice k 6000 09 500

Request An Account Today! Termostatické hlavice K jsou určeny pro regulaci teploty v místnostech. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů. M30xBílá termostatická hlavice s připojovacím závitem 30x5.


Termohlavice má nastavení 1-, resp.

Velice kvalitní a spolehlivá termohlavice. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ověřený zákazník Přidáno: 4. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


M30×dle standardu HEIMEIER. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání termostaticka hlavice heimeier.

Zabezpečení proti nadměrnému zdvihu. S vestavěným čidlem a zarážkami Sparclip. Kapalinou plněné čidlo, hystereze 2°C, max. C, rozsah 6-28°C, ochrana proti zamrznutí, doba uzavírání min. Zaregistrujte se k odběru novinek: Odebírat.


V spojení s radiátorovým ventilom regulujú výkon vykurovacích telies, ohrievačov a konvektorov. Model s oddeleným čidlom umožňuje inštaláciu termostatické hlavice. Heimeier K - nejprodávanější termostatická hlavice. Rozsah nastavení od 6°C do 28°C. Ochrana proti zamrznutí.


Maximální teplota čidl. Kladno, cena 150Kč, od zmija. Produkt je skladem v naší prodejně v po. Akční cena platná do 30. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Cena bez DPH 23CZK. Radiátory IMMERGAS IMMEPAN aktuálně v nabídce za zaváděcí ceny!

Jakožto alternativu ostatních výrobců deskových radiátorů, vám nabízíme radiátory od předního výrobce tepeln. Je určená pro regulaci teploty v místnostech. Technický popis Application: Heating systems Funkce: Regulace teploty prostoru.


Značky ukazují, horní a dolní teplotní rozsah. Dva klipy můžou být použity k omeze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pricemanii a ušetrite až do !

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě