Postřikovač motorový

Postřikovač motorový

Chcete-li raději motorový postřikovač , budete si muset připlatit. Najdete zde benzinové zádové postřikovače, nebo přístroje na kolečkách. Pro profi zahradníky existují ale postřikovače i za několik desítek či stovek tisíc korun. Ty je už opravdu nutné vézt za traktorem, mají totiž nádrže o objemu i 2litrů. Velkým plusem je snadná regulace tlaku.


Postřikovač motorový

Ten nejnižší může mít hodnotu bar a nejvyšší vytvořený tlak může být až barů. To umožní postřik i na skutečně velké vzdálenosti. Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkonu 2kW. Je to přenosný, flexibilní stroj zhotovený z velmi kvalitního a vysoce odolného materiálu. Objem nádrže na chemikálie l. Benzínový zádový postřikovač s objemem nádrže litrů, max.


Taktiež je tento motorový rozprašovač efektívny a prispôsobivý prístroj pre ochranu rastlín a väčšinou sa používa na prevenciu a liečenie chorôb a škodcov rastlín, ako napríklad bavlna, ryža,. Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám. Můžete mít ihned na prodejně Praha - Holešovice.


Objednací kód: BOW902b12-. Více než spolehlivost. Ruční postřikovač Solo 4COMFORT 2l Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Je vhodný pro ošetřování rostlin na zahradě, na balkóně, ale i rostlin. Motorový rosič VILLAGER DM PE.


Zádový postřikovač Solo 41 akumulátor. MAR-POL motorový zádový postřikovač 14l. HECHT 4- motorový rosič. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií.


Průmyslový postřikovač Mesto Profi Plus 10L. Dezinfekční postřikovač Mesto Cleaner 5L. Kč v obchodech Porovnat ceny. Solo 4Pro postřikovač (1) Přidat do porovnání. Postřikovač motorový zádový, 26l GEKO.


Určený pro použití na ochranu rostlin se širokým spektrem využití, zejména ve vinohradnictví, zahradnictví, lesnictví a drobném zemědělství. Lze jej využít k prevenci rostlinných chorob, regulaci škodlivého hmyzu i pro dezinfekci a likvidaci škůdců. Zádové popruhy usnadňují manipulaci s tímto postřikovačem. Zavlaží, zničí burinu, ochráni pre škodcami!


Patentované technológie, prvotriedne materiály a silné technické zázemie s vlastným vývojovým centrom sú kľúčom vedúcim ku špičkovým produktom s dlhou životnosťou a maximálnou úžitkovou hodnotou. Přihlaste se ke slevám. Posíláme akční sezónní nabídky,. Skladem Expedice do hodin. Je to vysoce výkonné nářadí na ochranu rostlin, vhodný k ošetřování sadů, vinohradů, zahrad i parků.


Postrekovač je vhodný na ošetrovanie rastlín a je možné ho upevniť na chrbát. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě