Vana idea 170x75

Obdélníková vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Klasická obdélníková vana s rozměry 170xcm.


Vany Idea jsou svojí praktičností, designem a komfortem naprosto jedinečné a přesně vystihují svůj název Idea - nápa myšlenka. Praktičnost van je zaručena jejich šířkou - klasické van. Vane Idea sú svojou praktickosťou, dizajnom a komfortom úplne jedinečné a presne vystihujú svoj názov Idea - nápa myšlienka.


Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být. Volně stojící vana , sedací vana , vířivá, masážní? Hydromasážní je ideální na relax. Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí.


Vana idea 170x75

Díky nízkému vstupu do vany. Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI. Vana s LED osvětlením a hydromasáží CUBA. Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI.


Voľne stojace elegantné vane, hydromasážne, rohové, s dvierkami, asymetrické, oválne aj moderné minimalistické vane. Disponuje bočním odtokem a dvojitým vyztuženým dnem, která se skládá z pryskyřice a sklolaminátu. Vana byla navržena pro lidi, kteří sledují nejnovější. Detail produktu Do obchodu. Vany Laguna Plus jsou vyrobeny ze značkového litého akrylátu PMMA o síle mm.


Vana idea 170x75

Vana Laguna Idea Plus klasická (Technický nákres). IDEAS para decorar con una cesta natural de estilo nórdico! Vany idea jsou svojí praktičností, designem a komfortem naprosto jedinečné a přesně vystihují svůj název Idea. Each of our rectangular bathtubs offers.


Kč Asymetrická vana Ravak Asymmetric 160x1. Kč Vana CHARITKA 170xs podporou. Okouzlí Vás svým dokonalým tvarem a bude pro Vás inspirací k prožití dlouhých relaxačních koupelí. K vaně lze dokoupit čelní a boční panel pro osazení bez obkládání. Zobrazeno: 280x Všechny inzeráty uživatele Vytisknout inzerát Poslat inzer.


Vana idea 170x75

Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání vana 170xcm. Nalezené kategorie (6) Vany, Vanové panely, Podhlavníky k vaně, Autobaterie, Koupelnový nábytek, Instalatérské potřeby. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba. Kč (e-shopy) TEiKO Columba.


Vana idea 170x75

Kontakty Podmínky používání Volná pracovní místa Pro média Heureka bloguje. Kč Rohová vana Laguna Syntia Plus. Záruka rokov, kompletné informácie sú.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě