Plastový rámek 39x24

Plastový rámek typu Hoffmann, který nevyžaduje žádné z činností jako například u rámků dřevěných. Platové rámky jsou tedy s rámkem, mezistěnou a mezerníky. Největší výhodou je tedy úspora času včelaře, a to již při pořízení plastového rámku. Prosím, použijte minimálně znaky!


Plastové rámky jsou tedy s rámkem, mezistěnou a mezerníky. Cena bez DPH: 4Kč. Dostupnost: Upozornit mě. Zeptejte se na tento produkt.


Kvalitní plastové rámky od českého dodavatele na tradiční. Tepelná odolnost do 100°C. Konstrukce celoplastových rámků, které Vám nabízíme, slučuje všechny známé výhody.


Duté boční loučky typu hoffmann dobře tepelně izolují a zbavují nás starostí s mezerníky. Velmi tenké horní a dolní loučky zajistí společně s mezinástavkovou mezerou velmi malou vzdálenost. Při vystavení vyšším teplotám, rámek výrazně měkne a může dojít k jeho deformaci. Rámky jsou tedy do vařáků na vosk a tavidel nevhodné. Rámek odolává teplotě do C. Vosk se seškrabává špachtlí.


Nanášení vosku válečkem a štětcem na plastové rámky 39x- Duration: 0:49. Radek Smrčka 8views. Beskydech-chov matek-larvování - Duration: 4:16.


Velmi kvalitní nerez vědro ze silného nerezu. Jak na to: Rámky před prvním použitím doporučujeme natřít tenkou vrstvou vosku, bohatě postačí natření horních hran buněk (vnitřky buněk netřeba vůbec natírat) a vnitřní loučky rámku. K natírání rozpuštěným voskem je nejlepší plochý štětec případně nesavý malířský. Nevyvařuje se a ani se nedává do slunečního tavidla, ale jen se očistí špachtlí. U plastových rámků typu Hoffmann se nemusí provádět žádná z činností jako u rámků dřevěných.


Pro včelaře jsou časově velice úsporné ať už při jejich pořizování tak i při užívání rámků, či vytáčení. Délka horní loučky - 414mm Výška rámečku - 240mm Tloušťka horní loučky - 35mm Vyrobeno v České republice Univerzální rámek vhodný jak do plodiště tak i do medníku. Mezi výhody plastových rámků patří zejména dlouhodobá životnost.


Plastový rámek 39x24

Polorámek plastový , žlutý 39xPlus. Madlo na plastové rámky. Zelený plastový rámek r. Materiál - polypropylen s tepelnou odolností do 100°C. Info - vhodný pro chov matek.


Atestace - pro styk s potravinami a zdravotní nezávadnosti. Vyroben z Polypropylenu s tepelnou odolností do 1Stupňů. Atest – pro styk s potravinami a zdravotní. Rámeček typu Hofman, který má.


Výkup vosku a voští, prodej veškerých včelařských potřeb, prodej hrubého cukru, sklenic, medoviny a. Vše co včelař potřebuje včelař pro výrobu. Rámkové přířezy lípa - 39x- kusů. Kč 4Kč bez DPH 5Kč 437.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě