Bajonetové spojky na hadice

Rychlospojky je u nás možno osadit na veškeré dodávané hadice. Pro napojení hadic nebo šroubení. Vhodné pro dopravu vody, neagresivních kapalin a vodných roztoků. Spojení bajonetem je pevné a díky profilovanému těsnění uvnitř bajonetu i těsné. DN spojky na hadici bajonetová.


Hadicové spojky bajonetové. Geka Garden hadicové spojky bajonetové. Pro rychlé a snadné spojování hadic pomocí bajonetu. Bajonetové spojky s trnem na hadici s pojistným kroužkem Obj. Dimenze hadicového trnu musí souhlasit s dimenzí závitu na čerpadle a hadicový trn musí být vhodný pro dimenzi Vaší stávající nebo objednané hadice.


Nástrčné rychlopojky a šroubení pro rozvody tlakového vzduchu po dílnách a provozech. Mosazná šroubení, závity M a G, nátrubky a trny na hadice , závitové rozbočky. STORZ-AGRO jsou bajonetové spojky na hadice , které slouží především k osazení hadic svinovacích na plocho pro sání a výtlak vody a průmyslových médií. Bajonetová spojka na připojení hadice se vybere podle dimenze Vaší stávající nebo objednané hadice , její dimenze může být stejná nebo menší než bajonetové spojky se závitem.


Bajonetové spojky na hadice

Použití: požární technikaprůmyslzemědělství Technické parametry: vzájemně kompatibilní jsou spojky stejného typuprovedení: tlaková (krátký trn na hadici)materiál: odlévaný hliníktěsnění: SBRpracovní. Hliníkové spojky STORZ mají standardně bílé těsnění z NBR pryže, mosazné spojky černé těsnění z NBR, a nerezové spojky těsnění z Vitonu. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Plastikářské rychlospojky na vodu , chlazenou vodu , olej.


Pro flexibilní plastové hadice nebo pryžové hadice. Aignep spojky řady 4– 5jsou kompatibilní se. Výsledek vyhledávání zboží bajonetova rychlospojka na vodu gsknapojeni mm.


Dvojitá mechanická keramická ucpávka vyrobena s. Náhradní těsnění pro bajonetové spojky. Opravky a rychlospojky, rozdělovače vody, konektory na kohoutek, GEKA spojky , regulační ventily, perlátory a další. STORZ-AGRO sú bajonetové spojky na hadice , ktoré slúžia predovšetkým na osadenie hadíc zrolovateľných na plocho pre nasávanie a výtlak vody a priemyselných médií.


Použitie: požiarná technika priemysel poľnohospodárstvo Technické parametre: vzájomne kompatibilné sú spojky rovnakého typu prevedenie: savicová (dlhý tŕň na hadicu) materiál: odlievaný hliník tesnenie. Proto jsou spojky STORZ označovány také jako požární spojky nebo hydrantové spojky (hydrantové nástavce). Obecně jsou široce používány nejen v. V ponuke nájdete polypropylénové spojky ktoré sa používajú na spájanie vodovodných potrubí.


Spojky na vodovodné potrubie. Sú vyrobené zo zdravotne neškodného materiálu. Ich konštrukcia umožňuje veľmi rýchlu a jednoduchú montáž a demontáž takýchto potrubí. Rozdeľte, predĺžte alebo opravte svoje hadice pomocou tej správnej spojky.


Zastavenie vody Po odpojení príslušenstva na polievanie sa tok vody automaticky zastaví.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě