Bednový uzávěr

N : cena na dotaz: ks. Celé balení = sleva Široký sortiment, expedice do hodin, individuáln. Uzávěr pákový bednový UP pozinkovaný. Registrujte se a získejte trvalou slevu.


Srovnání cen bednový uzávěr pákový. Find this Pin and more on Tesařské kování.

Sháním pozinkovaný bednový uzávěr s obrtlíkem. Image, data sheet, instructions for use, Description, Size. Dveřní klika je mechanické zařízení k otevírání a zavírání dveří, oken a dalších jim podobných záklopných mechanismů. Tento produkt má dostupnou jednu variantu.


Odeslat dotaz na produkt Vytisknout produkt. Zákazníci, kteří si koupi. Zobrazit v plné velikosti.


E-shop i kamenná prodejna, bednový uzávěr uzamykatelný, plechový s povrchovou úpravou Nikl,. Do sortimentu závěsů a zástrček patří západky a.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obrázky u zboží mohou být v některých případech pouze ilustrativní a nemusí zcela přesně postihovat všechny detaily. Brankové a dveřní petlice, háky,. Zástrč lisovaná zamykací jednoduchá. B-44mm, ZINEK malá, cena na dotaz.


Tato stránka je rozcestník , tj. A-55mm, B-12mm ANEREZ SWL=5kN. Vaša cena 27€ bez DPH za 1ks. DPH) ISO - ČSN - DIN bednový uzávěr.


Nejlevnější e-shop Spojovací materiály. Zboží za akční ceny, slevy. Bednový uzávěr bez petlice , 93xmm, galvanicky žlutě pozinkovaný. Prodej zabezpečovací techniky.


ISO - ČSN - DIN Nábytkářský program. Vaše cena cena na dotaz. Podrobné filtrování Pro trubku o rozměru.


Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Naše prodejna je otevřena!

Prosím, použijte minimálně. Dodací lhůta je až 1-týdny na náš sklad. Jedná se o standartní dodací lhůtu, v případě delšího dodání bude upřesněna po objednávce.


SKLADEM U NÁS NA PRODEJNĚ: ANO. Další slevy dílny na Kupi.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě