Heimeier termostatická hlavice k

Hlavice jsou vybaveny kapalinovým čidlem vyznačujícím se vysokou přesností a odolností. Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem, hlavice s odděleným čidlem, zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí, či možnost nulové pozice. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Chyba při zobrazení zboží. JavaScript seems to be disabled in your browser. V Německu, jednom z největších trhů pro prodej termostatických ventilů, je firmou Heimeier vyroben téměř každý druhý ventil. Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů.


Další informace o termostatických hlavicích naleznete také v prospektu „Návod k montáži a obsluze“. Rozměry šířka 100cm, výška 60cm, hloubka 10cm. Novaservis Ferro je základní a velice oblíbená termostatická hlavice se standardním M× ventilem, se kterým zapadne do většiny současných topení. Najde uplatnění zejména v celoročně obývaných prostorách. K její hlavní přednosti patří nízká cena – ušetříte tak nejen za energii, ale také za nákup.


Prodám tyto hlavice na radiátory. Na internetu podle heureky stojí od 3korun. S vestavěným čidlem a zarážkami Sparclip. Kapalinou plněné čidlo, hystereze 2°C, max. C, rozsah 6-28°C, ochrana proti zamrznutí, doba uzavírání min.


C, Mužete použít RAE- K nebo jiný výrobek s podobnými charakteristikami. V spojení s radiátorovým ventilom regulujú výkon. HEIMEIER mají certifikaci CEN a jsou. Krátký návod k použití přímo na. Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst!


Heimeier termostatická hlavice k

Tato programovatelná termostatická hlavice (regulátor) pro radiátory, může udržovat vámi nastavenou teplotu na. S ochranou proti zamrznutí. Elektronická termostatická hlavice se montuje na mechanický ventil topného tělesa.


Kompatibilní ventily jsou uvedeny níže. Původní hlavice se sejme a nasadí se termostatická hlavice. Přívod hlavice se připojí přes řídící termostat na zdroj napětí 230V. Termostat tak reguluje hlavici podle nastaveného programu. Konvektor podlahového vytápění.


Heimeier termostatická hlavice k

Veškeré zboží dodáváme bez montáže. Montáž musí provádět k tomu zaškolená osoba. Jedná se o spolehlivý a nejprodávanější typ hlavice.


Je vhodná k radiátorůKorado Radik VK, které již obsahují. Používají kapalinové čidlo s nestlačitelnou tekutinou a vyznačují se vysokou regulační schopností a nízkou hysterezí. Hlavice jsou určeny k regulaci prostorové teploty, například na otopných tělesech, konvektorech, apod. Zabezpečení proti odcizení pomocí zabezpečovacího kroužku.


Je určená pro regulaci teploty v místnostech.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě