Pákový drtič kostí

Pákový drtič kostí - jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek pro slepice. Ruční drtička kostí má ukotvení na šrouby. Levný a výkonný pákový drtič na kosti, šrotovník na kosti, mlýnek, mačkač. Vylepšený, má bezpečnostní řetízek, který drží páku ve svislé poloze.


Boční dolní čelistě jsou úkosové – zpevněné.

Délka páky ( čtyřhran) je cm. Nelze drtit vepřové a hovězí kosti! Jednoduchý nástroj na drcení kostí pro drůbež, především drůbežích kostí , chrupavek zejména pro slepice.


Mám obyčejný pákový drtič kostí , ale čas od času mám dostatek kostí a drtit je na pákovém drtiči bere dost času a navíc se na tom obtížně drtí velké kosti. Nevíte někdo jestli se vyrábí elektrické drtiče? Zkoušel jsem hledat na internetu a nic jsem nenalezl.


Popřípadě jak drtíte kosti vy?

Naprosto vynikající mechanický odlisťovač, drtič biomasy, který Vám ušetří hodiny práce. S drtičem kostí mám dobré zkušenosti. Protože mám dva velké psy, kterým vařím drůbeží maso, zůstává dost kostí.


Než abych je vyhazovala, koupila jsem pákový drtič kostí. Drcené kosti drůbeži vysloveně svědčí. Slepice mají i přes zimu krásně syté žloutky a pevné skořápky i bez nějakého častějšího přidávání vitamínů a minerálů do krmiva. V katalogu nemáme podrobnější informace o drtic kosti pakovy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy. Zvláště kosti z polévek jsou pro drtič naprostou hračkou. Drtič je vyroben z oceli tl.


Drvič odpadu je malý elektrický prístroj, umiestnený v skrinke pod drezom na jeho. Drvenie aj tých najtvrdších odpadkov, ako napr. EcoMaster ECONOMY Plus je ideální drtič do malé domácnosti nebo místa, kde je velmi omezený prostor pro montáž.

Prodám doma dělaný drtič kostí a zároven lze jej využít i na další krmiva. Poptáváelektrický drtič kostí Popis: – pro použití ke krmení slepic, psů atd. Prodám nový pákový drtič kostí pro drůbež, nepoužívaný Kladensko tel. EAN: Značka: Dostupnost: skladem. Doporučit známému Vytisknout.


Krmítka, napaječky, drtič kostí. Sklopec na kuny a mladé. Je to nepostradatelný, levný a výkonný pomocník. Významný pomocník na drcení kostí pro výživu zvířat. U každého zboží si můžete zjistit i. Univerzálny pákový drvič kostí i rezačka zároveň slúži na prípravu výživových zmesí pre hydinu.


Zľava € Množstevné zľavy. Import kód: Dostupnosť: Dočasn. Nožový drtič se silným řezacím ústrojím. Stabilní konstrukce s XL koly. Je vyroben dle časopisu Udělej si.


GÜDE a zajišťuje záruční i p. Kč 47- Kč bez DPH Běžná cena.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě