Pertlovací souprava na brzdové trubky

Pertlovací souprava na brzdové trubky

Přinášíme další z návodů, ve kterém Vám ukážeme a vysvětlíme práci s pertlovací sadou na brzdové potrubí. Díky důmyslnému a preciznímu zpracování je výroba Ea F. Pouze pro jednoduché pertly. Pro měděné, železné a trubky ze slitiny. Kvalitní pertlovací sada na brzdové trubky - mm Jonnesway.


Pertlovací souprava na brzdové trubky

Pertlovací sada na brzdové trubky 10ks GEKO. Pro lepší práci se sadou je v kufru uložen hydraulický píst. Brzdové destičky a čelisti) Hodnocení produktu:. Pro trubky s tloušťkou stěny mm ( brzdové trubky ). Sada je uložena v praktickém kufříku.


Na měděné a jiné tenkostěnné trubky. Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty. PERTLOVACÍ SOUPRAVA NA BRZDOVÉ TRUBKY Zobrazit větší. Neohodnoceno Značka: GEKO.


Pertlovací souprava na brzdové trubky

Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom poměrně levná. Slouží pro vylisování kuželové plochy na konci brzdové trubičky bez poškození případné povrchové ochrany. Kč Aretace setrvačníku PEUGEOT CITROEN benzín 1. Tato vysoce kvalitní pertlovací souprava s ohýbačkou může být použita pro jednoduché nebo dvojité pertlování na mědi, mosazi a hliníkových trubikách, atd Kalená ocel s chromovou úpravou zaručuje pevnost a trvanlivost. Sada obsahuje několik držáků pro měděné trubky , adaptéry pro dvojitý lem na stejných průměrech trubek, řezací kolečko a ojehlovací nůž. SADA NA PERTLOVÁNÍ BRZDOVÝCH TRUBEK.


OBSAH SADY: - Lis na pertlování - Úchyt na barzdové trubky. Svorky běžných - ohlých o st. Přípravek na pertlování. Do průměru mm lze používat ocelové trubky a na ostatní průměry pouze měděné trubky. Popis: Prodám novou sadu na brzdové trubky.


Pertlovací souprava na brzdové trubky

Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku. Profesionální provedení lisovacího přípravku na konce brzdového potrubí. Specifikace pro trubky měděné a ze slitiny hliníku souprava vyrobená z nejkvalitnějších materiálů pro optimální pracovní výsledky, bezproblémové používání a dlouhou. Kliešte na hadice a trubky.


Brzdy a brzdová sústava – pertlovacie sady na brzdy, stlačováky brzdových piestov. Sada na výrobu brzdových trubek – pertlovačka FTD-414. Profi pertlovacia sada na výrobu koncoviek brzdových trubiek.


Vhodná pro každého autemechanika. Vyroba (nejen) brzdovych trubek - pertlovaci souprava. Vše o srazech, zajímavé odkazy, vtipy atd.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě