Okenní průchodka

Okenní průchodka

Jde o praktickou metodu vedení kabeláže, která je rychlá a jednoduchá. Parametry a specifikace:Délka průchodky:cm. Vhodná pro plastová okna , euro okna atd.


Extrémně plochá průchodka ( méně než mm ! ) o délce cm. Dostupnost: Skladem ks. F (FF 40F) Anténní kabel , délka m, konektor F konektory , černá barva, do okna Výtečně zpracovaná redukce jako praktická okenní průchodka.


Poslouží pro snadné protažení koaxiálního kabelu oknem bez nutného vrtání. Redukce je opatřena konektory typu F. Přepravní služba (GLS, PPL, Balík do ruky, Balík na poštu): 04. F stále doručíme až domů, na pobočky i do AlzaBoxu.


Okenní průchodka

Veškeré informace o produktu. Tloušťka pásu menší než 5mm, takže nehrozí poškození nebo zničení okenních těsnění. Průhodka osazena na obou koncích praktickými F konektory. PARAMETRY: průměr vnitřního vodiče: mm typ koaxiálního kabelu: 3C2V materiál vnitřního vodiče.


Koaxiální kabel s RJkonektory je vysoce kvalitní ultra-plochý podokenní kabel. RJzakončení mohou být připevněné k rámu nebo prahu pomocí lepících pásků na dolní straně. Jojo, hoši, mám to udělané přesně tak (dírky na kabely v neškodné části plastového rámu), ale ve svém. I tak se tu našel před časem jakýsi kokot, který mi vyprávěl cosi o cikánském způsobu (samozřejmě bez jediného argumentu, pro to tak nedělat).


Průchodka pro koaxiální kabel bez vrtání. Držák satelitu na plastové okno V70. Zahrádka na plastové okno - bez vrtání. Kabel okenní F konektory, průchodka bez nutnosti vrtání do okna možné přilepení.


Okenní zahrádka dvojitá. F zakončení mohou být připevněné k rámu nebo prahu pomocí lepících pásků na dolní straně. RJ-Délka: 2mm Šířka pásky: mm Síla pásky: 0. Vybrané vlastnosti: Ultra tenký, pl.


Je vhodné pro objekty, kde nelze vrtat otvor pro průstup koaxiálním kabelem. Pro individuální, STA, TKR a SAT rozvody. Odlehčovací­ průchodka rovná, pro plochý vodič. Kvalitní okenní průchodka.


Materiál stínění: mědí plátovaný hliník (CCA). Vzhledově atraktivní okenní průchodka od firmy Schwaiger bílé barvy je flexibilní. Hodí se pro všechna běžná okna, a proto se může používat bez vrtání. Při použití se nepoškodí zeď ani okno. Pomocí této okenní průchodky se mohou vést zvenku dovnitř všechny satelitní kabely.


Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. Připojovací konektory : F šroubovací samice. Popis: k průchodu koaxiálního kabelu např.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě