Cubito pure umyvadlo

Cubito pure umyvadlo

Na první pohled překvapí svou jednoduchostí. K umyvadlům série Cubito můžeme doporučit hranatý sifon a rohové ventily Cubito , kryt na sifon nebo praktický nábytek Cubito , který velkoryse doplní interiér. Najdete na něm spoustu místa na odkládání potřebných drobností. Dvojumyvadlo Cubito je možné instalovat samostatně s designovým sifonem Cubito , nebo se stejnojmennou nábytkovou řadou. Umyvadlo si můžete objednat se.


Na prvý pohľad prekvapí svojou jednoduchosťou. Záklaním kamenem této série jsou keramická umyvadla, která lze doplnit o funkční koupelnový nábytek. Série dále obsahuje masivní WC a bidety, akrylátové vany, sprchové kouty, vodovodní baterie a. Boční závěsné skříňky obsahují kvalitní skleněné police, které zabírají minimum místa.


Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Zboží ze stejné kategorie: Předch. Skladem, ihned k odběru ks. Vstúpte s nami do kúpeľne, v ktorej sa budete môcť nadýchnuť nadčasovej elegancie a okamžite si zamilujete budúcnosť.


Cubito Pure : Aj dôležité rozhodnutia môžu byť cieľom okamihu. Bude patriť čistím líniám, noblesnému vzhľadu a úplne jednoduchým riešeniam priestoru. DPH (23€ bez DPH) 4190.


ARIANA umyvadlo 50x10x25cm, litý mramor, bílá, baterie vpravo. JIKA CUBITO PURE - Koupelnová série s nadčasovou elegancí a jednoduchým řešením prostoru. V nabídce série JIKA PURE naleznete: keramická umyvadla a umývátka, asymetrická umyvadla, dvojumyvadla, skříňky pod umyvadla a umývátka, závěsné a stojící WC klozety, vany, sprchové vaničky, sprchové zástěny, vodovodní baterie, koupelnové doplňky. Zde se nacházíte: Heureka. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Balení neobsahuje sifon ani baterii. Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito -N zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Rozměry umyvadla jsou x 4x 1cm.


Asymetrické umyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí. Expedice: Do dvou týdnů. Cubito charakterizují jednoduché tvary a jasné linie vyšperkované použitím kvalitních materiálů a dokonalým zpracováním.


Cubito je koncept, který neomrzí, nyní navíc doplněn o novou řadu nábytku a baterií. Inovovaný nábytek má ještě přímější, jednodušší design. Skříňky a zásuvky jsou bez úchytů, využívají funkci push to open – otevření pouhým.


Umývadlo je dodávané vrátane inštalačnej sady. Pre tých, ktorí nemajú miesta nazvyš je vhodné umývadielko Cubito. Pre ľahšiu údržbu odporúčame umývadlo objednať so špeciálne vyvinutou. Vystaveno na prodejnách.


JIKA Jika Cubito pure umyvadlo na desku 50xcTechnické parametry:BarvaBíláZemě původuČeská republikaRozměr skutečný50x35x16.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě