Příslušenství do akvária

Příslušenství do akvária

Největší internetový obchod s akvaristikou v ČR a SK. Veškerý sortiment pro akvaristy - akvária , stolky, filtry, světla, krmiva, příslušenství , rostliny a mnoho dalšího! V této kategorii naleznete především kontroléry, patice a reflektory, které se umísťují nad zářivky tak, aby odrážely zpět do akvária veškeré světlo, které by jinak svítilo bez užitku směrem do krytu.


Kontroléry se využívají pro postupnou změnu intenzity světla, čímž zvládnete simulovat východ a západ Slunce, a zbytečně nestresovat rybičky náhlým. Jedná se o různé jeskyně, prolézačky pro rybky, duté kmeny nebo kořeny. Všechny tyto umělé dekorace jsou standardizovány, takže obdržíte přesně to, co je na obrázku. V nabídce máme jak levné dekorace, tak i dražší. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení.


Akvária , akvarijní sety a další nezytné příslušenství , související s ustavením a instalací akvária na skříňku najdete právě v této části naši nabídky. Pod akvárium doporučujeme vždy použít akvarijní podložku a to nejen jako tepelnou izolaci. Další informace o tom, jak postupovat při zakládání nového akvária. Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.


Příslušenství do akvária

Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Náhradná žiarovka CAT-GATO do akvárijného setu Pacifik EUR Úchytka na reflektor Tplastová EUR Náhradná žiarivka TTETRA AquaArt l (13W) 2EUR Diel štartér na žiarivku - set II. EUR Vata filtračné compact EUR.


Stisknutím tlačítka Přihlásit k odběru souhlasíte se zasíláním novinek a slev z našeho eshopu. Vhodné pro sbírání mechanických nečistot ze dna akvária , sázení rost. Příslušenství pro sycení COdo akvária.


Sera Snail collect - past na šneky. Magnetická stěrka plovoucí stře. Vážení zákazníci, veškeré objednávky se expedují z Vysokého Mýta. Při objednávání tedy je nutno brát na zřetel počty kusů na tomto skladu. Pokud je zboží pouze v Praze odeslání je zpožděno o 2-pracovní dny.


Akvária přiveze vždy náš zaměstnanec a je možnost při převzetí zkontrolovat nepoškození akvária. Levná i luxusní příslušenství do akvária si vyberete na našem webu v obsáhlem katalogu produktů. Napište nám Všeobecné smluvní podmínky O nás Můj účet. BiOrb LIFE černé 15l MCR.


Příslušenství do akvária

Akvaristika sladkovodní, Akvaristika mořská - jsme AKVA SHOP a rádi Vám dodáme vše potřebné pro akvárium a akvaristiku. Od akvarijní výbavy pro začátečnickou akvaristiku až po nejmodernější akvarijní techniku, vybavení a krmiva pro profesionály v akvaristice. V kategorii filtrace a příslušenství , najdete vše co souvisí s akvarijní filtrací. Vybírat můžete vnější i vnitřní akvarijní filtry, náplně do filtrů, náhradní díly, filtrační baktérie pro rychlejší start filtračního systému a další příslušenství.


Pokračujte výběrem podkategorie níže nebo v levém menu. Akvária , bettária, náhradní díly, doplňky a příslušenství Že už Vás nebaví koukat na televizi nebo jen tak do zdi? Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK! Velkoobchod a obchod s akvaristikou Kontakt. Zajímavá dekorace do akvária.


Materiál je odolný proti mořské vodě, nemá vliv na kvalitu vody.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě