Průhledná hadice

Průhledná hadice

Silikonová hadička pro potravinářský a farmaceutický průmysl s výbornou teplotní a chemickou odolností. Pro horkou vodu, páru, alkohol, olej i mléko. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Navíc je průhledná , takže ihned vidíte, zda se např.


Zobrazit hadici na e-shopu. Tato tlakosací hadice je lehká, elastická a přitom odolná povětrnostním vlivům a stárnutí. TUBI Jednovrstvá hadice na benzín 7xmm. Průhledná jednovrstvá hadice 10xmm. Tubi Italia Bohemia je český výrobce hadic.


KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž. Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem.


Vyrábíme a dodáváme zahradní hadice , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad. Vnitřní průměr: 1-mm Pracovní tlak: max. Použití: beztlaká přeprava vody a vzduchu.


Dodávána samostatně nebo v. PVC hadice , velice měkká a ohebná. Běžná průhledná zahradní hadice na zavlažování. Flexibilní hadice s minimálními nároky na skladování. Hadice je s výztuží z technické příze určená pro drenážní a kalová čerpadla a je svinovatelná na plocho. Ohebné hadice s tlakovou kostrou určené pro všeobecné použití (rozvody vody a jiných kapalin, vzduchu - v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i domácnostech).


Počet metrů v balení nebo metrů. Nejmenší délka pro objednávku metr. Vysoce kvalitní PU (polyurethanová) flexibilní 102mm průhledná odsávací hadice v délkách 5m , 5m nebo metrů. Je vyztužená poměděnou ocelovou spirálou a je ideální pro použití k odsávání třísek a pilin s jedním mobilním odsavačem od různých strojů, které jsou v dílně.


Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Zesílené provedení s prodlouženou životností. Na rozdíl od hobby nářadí, jehož jediným parametrem je. Vyprodáno - nelze objednat. Hadička silikonová silnostěnná.


Průhledná hadice

Měkká ohebná průsvitná hadička pro vakuové použití. Určená pro přepravu vody. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu:.


DPH Na centrálním skladě.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě