Dekantační nálevka

Vzduch vínu umožní uvolnit vonné látky a naplno rozvinout chuť. Dárkové balení v kovové krabičce. Nasadíte nálevku do hrdla láhve a pomalu víno naléváte do skleničky.


Dekantační nálevka

Protékáním vína skrz areátor. Toto moderní, polykarbonátové zařízení slouží k rychlé a účinné dekantaci převážně červených vín. Rona skleněná dekantační nálevka. Nálevka na víno dekantační set 2ks černá - Cilio. Přestože jde často o subjektivní dojem, z provzdušnění může vůně a chuť mnohých vín profitovat.


Karafa vyroben ze speciálního křišťálového skla. Silikonové těsnění, provzdušní víno během nalévání, pro… netestováno. Nerezová nálevka na lahev vína. Tato stylová dekantační nálevka na víno od dánské značky Menu zajistí, že už vám nikdy více neukápne z lahve vašeho oblíbeného vína tam, kam nechcete. Navíc při nalévání s pomocí této dekantační nálevky se víno lépe provzdušní a rozvine svoji chuť.


Dekantační nálevka

Tuto nálevku na víno n avrhl designér Torben Flanbaum. Nalévátko se umístí velmi lehce do hrdla lahve a při nalévání dochá. V této kategorii najdete vše pro víno a barmany. Cilio Výlevka na citronovou šťávu.


Tasting gift set na víno (značk., nálevka , tepl) 6Kč. Tato nálevka dobře zapadne do hrdla láhve, zabraňuje tak případnému ukápnutí vína. Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.


Skleněná dekantační nálevka. Popis víno, vína, dekantační nálevka , provzdušňovač, vinostyl. Neohodnoceno Značka: Rona. Vlastnosti: nálevka z fólie v papírovém obalu.


Použití: nálevku srolujte a zasuňte do hrdla láhve, tak aby konec nálevky vyčníval asi centimetry ven. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu. Vaše cena s DPH: 2Kč.


Dekantační nálevka

Dostupnost: skladeCena bez DPH: 1Kč. Baleno v papírovém kartonu. Výrobce: Vynikající pomůcka při dekantaci vína. Zboží nelze objednat, není skladem. Atelier du Vin, Francie.


Dekantační nálevka Vignon - MENU. Vývrtky Pullex, Sommelierské potřeby Pulltex, Degustační doplňky Pulltex, Chladící obaly Pulltex, Pulltap´s, Swarovski Pulltex, Rozlišovače na skleničky Pulltex Kvalitní světově patentované produkty nabízející široké spektrum vybavení a doplňků předurčených pro sommeliery a všechny milovníky vín. Ušetříte Kč s DPH Naše cena s DPH 1. Jeho sítko spolehlivě zadržuje zbytky. Nejlevnější Menu Vignon dekantační nálevka akční ceny - Levné Menu Vignon dekantační nálevka.


Před dalším použitím nálevku opláchněte. Vyrobena z kvalitního skla, dodávána s korkovou zátkou. Ideální pro skladování různých druhů pálenek, může posloužit také jako dárek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě