Gumová hadice černá

Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic. Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Barevné temperační hadice Colorflex. Teď už se v plastikářském provozu nezmýlíte – a pomůže vám k tomu naše „horká“ novinka – modrá i červená varianta hadice Colorflex! Potřebujete hadice ve větším množství?


Máme pro vás v GUMEXU řešení! Extrémní odolnost proti proražení nebo zlomení. Prosím, použijte minimálně znaky!


Obchod s bazény, zastřešení bazénů, zahradní jezírka, čerpadla, filtry, závlahy, stínící sítě. KONEKT- HADICE Váš specialista na hadice a pryž Specializujeme se na prodej hadic a pryže. Ať už potřebujete flexibilní, tlakové nebo sací hadice na vodu, kapaliny, oleje a ropné látky, chemikálie, nebo sypké látky, jakýkoliv spojovací materiál k těmto hadicím, koncovky, rychlospojky či svorky, nebo technickou pryž a pryžové koberce - řešení vždy najdete v našem.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Brzdová hadice pro vzduchové brzdy automobilů a jiných pneumatických systémů. Popis Sprchová hadice černá lesklá 150cSprchová hadice black.


Plastová gumová sprchová hadice – černá barva. TYP SBR - gumová dlažba SBR je vyrobena z černého recyklovaného pryžového granulátu, kde je horní vrstva pojena barevným polyuretanovým lepidlem. Dlažba je dostupná ve barevných provedeních: červená, černá , zelená, šedá. Hadice gumová silnostěnná.


Zahradní hadice vhodná pro zavlažování, zahradnictví, dopravu vody v průmyslu. Konekt-HK - Pryžové hadice s tlakovým opletem pro dopravu vody , kapalin a tlakového vzduchu. Jezírková profi hadice šedá mm. Velmi kvalitní profesionální hadice , na kterou lze lepit široký sortiment PVC fitinek.


Rozměry hadice : ( 50mm ). Ideálně vhodná pro benzinové a elektrické pumpy pro. ANTISTATICKÁ černá plastová hadice s odšroubovatelnou koncovkou pro modely. Pro připojení filtrace k bazénu se nejčastěji používají hadice o průměru mm.


Gumová hadice černá

K bazénům Orlando však můžete připojit i hadice o průměru mm. Pryžové profily z kompaktních, neboli homogenních materiálů si můžete vybrat podle požadovaného tvaru. Nejběžnějším materiálem je pryž EPDM, odolná povětrnostním vlivům, UV záření a teplotám.


Pro potravinářství nebo aplikace s požadavky na zvýšenou teplotní odolnost dodáváme silikonové těsnicí profily. Některé profily jsou k dispozici také z olejům. Nabízím gumové, dvouvrstvé hadice s textilní mezivrstvou.


Jsou mechanicky i chemicky odolné, konstruované na tlak do atmosfér. Skladba hadice je tvořenaVrstvou pryže, vrstvou pevnostního vlákna a další vrstvou pryže, síla stěny hadice je 5mm. Nabízená hadice je vyfocena na přiložených fotografiích. Objednat: 1metry Materiál: Natural and Cbr Rubber Schopnost: Rubber Hose for Sand and Grit Blasting Barva: Černá Velikost: ′′-6′′ Wp: 8. Contact Now Inquiry Basket.


Délka hadice v jednom balení metrů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě