Vana laufen pro 170x75

Vana laufen pro 170x75

Vyrobenou s láskou: Koupelna pro děti musí být nápaditá, pestrobarevná a hravá, tak jak tomu je u kolekce Florakids značky Laufen. V otázkách formy, funkce a rozměrů je koupelna ideální pro potřeby dětí v předškolním věku. Obdélníková vana z akrylátu. Levá i pravá orientace.


Obdĺžniková vaňa z akrylátu. Späť Dostupnosť produktu na predajniach. Chvíľku strpenia, načítame pre vás. Kód: Popis: Cena Kč bez DPH: Cena Kč vč. Objem vany je 1litrů.


Simply Low Prices On Laufen. Browse Our Laufen Pro Series Range! Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy. Materiál je velmi pevný, odolný proti opotřebení i chemickým čistícím prostředkům.


Vana laufen pro 170x75

Již více než 1let představuje švýcarská značka LAUFEN preciznost, kvalitu, design. LAUFEN Pro vana 1x 75cm, objem 1l, vestavná verze. Voľne stojaca vaňa Rava.


Prostorná vana moderního vzhledu od švýcarské firmy Laufen , která garantuje vysokou kvalitu a perfektní design. Rozměr vany: 170×cm. Obsahuje vanové podpěry. Akrylátový materiál tl. Vana je vhodná pro koupel i sprchování.


Vana laufen pro 170x75

Výrobek je bez poškození. Bez vanové výpusti (lze dokompletovat dle typu vanové baterie). Realita je taková, že většina lidí je nucena svoji koupelnu. Laufen PRO B Vana , s konstrukcí, sanitární akrylát, 1l, 170xcm. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.


Vana Laufen Pro je dodávána s dvěma chromovými krytkami pro případ že byste nevyužili umístění dvouotvorové baterie do lemu vany. Součástí vany nejsou podpěrné nohy ani odtokový komplet. Dodává se s protihlukovou izolací a tím.


Vana laufen pro 170x75

Perkant internetu šios grupės prekes gerokai sutaupysite. LAUFEN SOLUTIONS Vana 170x75cm, bílá, vestavná, 2. Základní řada s jedinečným designem. Free Shipping Available. Check Out Laufen on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Find great deals on eBay for laufen and ex display bathroom.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě