Doplnky na wc

I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír, štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Kela Zásobník na toaletní papír Karat, rolí. Vysoký stojan na toaletní papír v klidu pojme rolí papíru, jejichž zásob. Zatímco mnozí na toaletě čtou, vy si můžete zahrát WC fotbal nebo golf.


Pokud patříte mezi umělecky nadané, určitě oceníte toaletní papír - vybarvi si sám, který si můžete útržek po útržku vybarvit podle svých představ. Vtipné doplňky na toaletu můžete darovat svému kamarádovi nebo ozdobit přímo vaši toaletu. WC doplňky od značek Kleine Wolke, Koziol, KELA a dalších.


Doplnky na wc

Volně stojící (129) Nástěnné (67) Zobrazit více Zobrazit méně. Plast (122) Kov (85) Keramika (36) Nerez (4) Polyresin. Nástěnný sušák na prádlo RUCKZUCK je vhodný jak pro vnitřní, tak i venkovní použití. Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také vysoká stabilita a enormní zatížitelnost prádlem až kg.


TORO WC súprava, 10x4cm. Súprava obsahuje kefu s kovovým držadlom, ktorá je schovaná v nerezovom stojane. Zásobník toaletního papíru Multi chrom STOJZASTOAL.


Držák na WC papír s přísavkou. WC štětky WC štětka nemá zrovna snadný úkol, ale rozhodně je jí třeba u každé toalety. WC lze snadno sladit s ostatními koupelnovými doplňky. Dnešní design nabízí opravdu hodně, takže i štětka na WC může vypadat stylově. Nábytok do kúpeľne Umývadlá a batérie Doplnky do kúpeľne Doplnky na WC Online only.


Produktov na stranu: Kúpeľne. Navštívte nás aj na Ne. Vybírejte z 2produktů v kategorii doplňky na wc. Stojan na WC papier so zásobníkom.


Vybavenie kúpeľní Doplnky na WC Držiaky na toaletný papier Wc kefy Hľadať text. Aqualine Rumba - Držiak toaletného papiera bez krytu, chró. Práve praktickosť je podmienkou všetkých kúpeľňových doplnkov uľahčujúcich pobyt v kúpeľni. Zároveň však treba pamätať na to, že kúpeľňové doplnky treba zladiť s ostatnými prvkami v kúpeľni.


Už vás nebaví potkýnať sa o šampóny v sprche alebo stále niekde hľadať zubnú niť? Doplnky do kúpeľne, ako sú poličky do sprchy, vešiaky na uteráky či držiaky na zubné kefky, vnesú poriadok do vašich hygienických rituálov. Alebo si vyberte súpravu škatúľ na drobnosti.


Doplnky na wc

Doplnky na toaletu, ako napríklad držiaky na toaletný papier či toaletná kefa, pomáhajú udržiavať celú miestnosť čistú a upratanú. V ponuke sú v rôznych dizajnoch, farbách a materiáloch, takže aj toaleta môže byť v štýle, aký sa vám páči. Pozrite si našu ponuku on-line či v obchodnom dome.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě