Drtič ovoce

Drtič ovoce

Drtiče na zpracování ovoce. Takový drtič na ovoce vám v případě větší úrody velice usnadní práci se zpracováním jablek, hrušek, švestek i hroznů vína. Nejenže vám šrotovník ovoce ušetří práci, ale také vám podstatně zvýší výtěžnost ovocné šťávy, jelikož šrotováním ovoce získáte jemnější strukturu hmoty a následné lisování je snadnější. Všechny přednosti z předchozích konstrukcí jako příslušenství násypky, násypný trychtýř a násypný žlab nebo pojezdová kola jsem zachovali (popis naleznete u jednolivých výrobků v bočním menu nebo nově umístěné fotografie-náhledy v sekci SKLAD spolu s orientační cenou).


Pohon je zajištěn buď ozubenými kolečky a pákou nebo elektromotorem. Pro pohodlnější umístění drtiče lze dokoupit speciální nohy s nastavitelnou délkou, díky. Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby.


Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový.


Tento drtič ovoce je vyroben z vysoce kvalitní potravinářské nerezové oceli, která zajišťuje absolutně hygienický provoz, pěkný vzhle velmi vysokou odolnost a také dlouhou životnost. Rychlé a snadné zpracování úrody – to je důvo proč si pořídit drtič ovoce. Fruit SHARK - drtič ovoce : Fruit SHARK MEGALODON kW - NEREZ velkokapacitní násypka! Nový systém snadného čištění bez použití nářadí!


Náš snadno ovladatelný drtič ovoce je naprosto nedocenitelným pomocníkem při drcení vašich jablek, hrušek, broskví, ananasů a dalšího tvrdého ovoce. Ovládání drtiče je velice prosté: stačí ho naložit. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. V drtiči SHARK Fruit lze zpracovávat celé plody, a to až do průměru 1mm. Ovoce se velmi rychlým a jednoduchým způsobem „nadrtí“ na malé kousky, které se pak velmi.


Díky tomu je odolnější, s delší životností a hygienický. Oproti ručnímu drtiči vám šetří práci a námahu, protože nemusíte točit klikou. Vrtačkový drtič ovoce je přípravek pro klasickou vrtačku, se kterým si také umelete ovoce. Elektrický šroťák ovoce na 220V, který slouží ke zpracování ovoce. Představujeme Vám kovový drtič na ovoce a zeleninu.


Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič na ovoce.


Drtič ovoce

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je poháněný jakoukoliv běžnou vrtačkou. Jediný drtič na trhu u kterého sami ovlivníte konzistenci nadrcené směsi. Prodloužením doby drcení získá směs kašovitější charakter, jejím zkrácením naopak hrubší strukturu. Nádoba má objem ltr.


Pěstujete-li jabloně, asi vás velká úroda jablek nijak nepřekvapí. Jak ale všechny využít? Možná by se vám hodil drtič ovoce.


Drtič ovoce

Zjišťovali jsme, jak takový stroj nejen vypadá, ale především funguje. Kombinovaný drtič a lis na ovoce. Doporučujeme vybírat drtič ovoce s nerezovou násypkou, díky které se bude drtič ovoce snadno čistit, a navíc budete mít jistotu, že ovoce sebou do drtiče nebude brát rez či kusy barvy a podobné nepatřičnosti.


Tím je také dosažena potřebná úroveň hygieny. Kč Lis na ovoce s centrálním šroubem 12l. Odolná litinová konstrukce zajišťuje dlouhou životnost drtiče.


Pro tyto drtiče je používán klasický, léty osvědčený způsob drcení za pomoci drtících ozubených kol. Dřevěný LIS NA OVOCE - moštovač - litrů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě