Teleskopický nástavec na postřikovač

Teleskopický nástavec na postřikovač

Nástavec na postřikovač teleskopický kovový. Kovový teleskopický nástavec na postřikovač s kovovou tryskou. Délka nástavce: - cm. Cena produktu bez dopravy Skladem.


Tlakový postřikovač na kolečkách pro lepší manipulaci. Hadice je odolná vůči horku i zimě, je dlouhá 1cm. Má držadlo pro svislé uložení hadice, ergonomickou rukojeť pro pohodlné převážení postřikovače. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


K postřikovačům nabízíme i šikovné příslušenství. Pořídit si můžete sadu trysek, teleskopický nástavec pro pohodlnější práci,zvon na plevel a další pomocníky. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.


Teleskopický nástavec na postřikovač

Kovový pulzní postřikovač na stojanu Popis: Robustní pulsující postřikovač , vyrobený výhradně z hliníku, oceli a mosazi. Průměr nástřiku je maximálně m, v závislosti na tlaku proudu vody. Stabilní hliníkový stojan je opatřen profilovanými hroty, které zajišťují stabilitu postřikovače na měkkém a. Díky jeho použití je možno postřikovat i hůře dostupná místa např. Vysouvací teleskopický nástavec m. Páka na postrekovač Miura.


Nastavení 2- 4mm. Zajímavostí je elektrický postřikovač fungující díky akumulátorové baterii. Při postřiku tak nemusíte vytvářet tlak pumpováním. A určitě využijete i šikovné příslušenství jako je sada trysek či teleskopický nástavec.


Teleskopický nástavec na postřikovač

Plastová teleskopická prodlužovací trubka od - m, pro typ zahradního postřikovače Gloria. Nový elektrický postřikovač Stocker. Prodlužovací nástavec snadno použiješ na všechny postřikovače. Konkrétní datum odeslání najdete u každého zboží.


Na eshopech jsem našla u některých, že patří k postřikovači 43 což je na mě trochu drahé. Vážení zákazníci, náš internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají jeho správnému fungování. U jiných prodlužujících tyčí není uvedeno nic.


Zajímá mě, jaký tlak musí vyvinout postřikovač , pro takový nástavec. A to teleskopický nástavec ještě více usnadňující aplikaci na záhonech, v pařníku nebo skleníku, případně okolo okrasných rostlin a dřevin. Ocelový teleskopický nástavec s dvojitou tryskou a vnitřním závitem (ze strany rukojeti) o průměru mm.


Speciální konstrukce čerpadla umožňuje nasadit jakýkoli povolený insekticid nebo hnojivo Velmi snadné čištění Lze rozložit na pět základních částí, nádrž, čerpadlo. Možná, že ty prodloužení jdou použít i těm jiným běžným postřikovačům. Postřikovací nástavec 90cm pro zádový postřikovač GEKO.


Teleskopický nástavec na postrekovače Miura a Gama, dĺžka cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě