Drtič na ovoce ruční

Drtiče na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky nebo syrové brambory, před jejich lisováním. Pro ruční drtič je používán klasický způsob drcení pomocí válců s hřeby. Drtič jablka rozdrtí na malé části. Takto připravená hmota je optimální pro lisování.


Drtič na ovoce ruční

Na ocelovém rámu je upevněna plechová násypka a dva drtící šneky. Ty se roztáčí přes ozubená kola otáčením kliky. Ovoce z násypky je zachycováno a současně drceno. Poté je takto rozdrcené ovoce připraveno na lisování.


Ruční drtič na ovoce slouží k drcení tvrdého ovoce jako jsou jablka, hrušky a dal. Nadrcené ovoce můžete dále zpracovat, nejčastěji se z něj dělá mošt. K tomu můžete použít lis na ovoce.


Drtič na ovoce ruční

Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční , elektrický nebo drtič pro vrtačku. Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce. Mlýnek na hrozny: slouží pro mačkání hroznů, lze též použít na drcení ovoce v případě výměny válců s hroty. Veškeré námi nabízené drtiče ovoce jsou dodávány s protiběžnými válci s hroty, které jsou svojí. Způsob drcení je založen na.


Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut. Krouhací nůž je nerezový. Pořiďte si drtič ovoce. Výsledkem práce drtiče jsou menší kousky ovoce , které pak poslouží jako základ pro lisování ovocné šťávy plné vitamínů.


Už žádné ruční krájení, nebo strouhání ovoce. Puvodne rucni drtic na ovoce pohaneny 450W motorem z pracky Zanussi. Finalni verze ma 60V stejnosmerny zdroj a motor je ulozen ve vodotesne krabici.


Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Akce Doprava zdarma nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob. Nosná ocelová konstrukce zvyšuje stabilitu stroje při.


Drtič na ovoce ruční

Prodám ruční drtič na ovoce , lze připojit i přes vrtačku. Pokud se vám líbí myšlenka čerstvě připravených vloček na ovesnou kaši, tak vás tento ruční vločkovač FlicFloc od KoMo. Silnější větve nebo houževnaté dřevo (např. vrba) je dobré nechat před. Vhodný k rozemletí jádrovin (jablka, hrušky), bobulovin i syrových brambor.


Dědeček používal na hrozny. Kráječe ovoce a zeleniny. This feature is not available right now. Please try again later. UNIVERZÁLNÍ RUČNÍ ODŠŤAVŇOVAČ - Duration:.


Drtič na ovoce ruční

LIKVIDACE SKLADU hodnocení – – 179. Tnbsp;je ideální doplněk pro zahrádkáře hledající zařízení na výrobu moštů a vín. Lis je vyroben z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a pevnost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě