Hadicový trn

Cena: Kč s DPH Kč bez DPH. Zářezný trn je vhodný pro tlakové hadice (guma i plast) za použití čelisťových nebo šnekových spon. Prosím, použijte minimálně znaky! Součástí dodávky není matice a těsnění k trnu.


Délka:120mm Délka lepení:40mm Délka části pro nasazení hadice:75mm Průměr:50mm, možno vnitřně nalepit 40mmPro hadice a 38mm Slepit můžete tento PVC kus tímto PVC lepidlem. Konektor na kohoutek, MOSAZ. Mosazný hadicový trn s převlečnou maticí pro připojení tlakových a sacích hadic k pevnému závitu. Přidat dotaz na produkt Prů.


Originální náhradní hadicový trn pro pískovou filtraci ProStar 4. V setu jsou 2ks trnů a teflonová páska. Průchod stěnou bazénu KRIPSOL R 2. Na tento výrobek poskytujeme dvouletou reklamační lhůtu. Propojovací hadice 38mm - cm.


Hadicový trn

K průmyslovým hadicím dodáváme veškeré standardní šroubení, které je běžně používáno v ČR. Vybrat si můžete hadicové koncovky a šroubení v provedení plast, mosaz, litina, nerez i další materiály. Naši nabídku hadicových koncovek doplňujeme podle požadavků našich zákazníků. Atypické koncovky a díly neuvedené v našem katalogu dodáváme také projektově. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály.


Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice, hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovov. PP trn s vnějším palcovým závitem. Kategorie: Normaplast spojky,aj. Plastový trn na hadici odolný i mořské vodě pro vytváření vlastních cirkulačních systémů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Trn hadicový x mm. Nově přehlednější a rychlejší. Oase hadicový trn 1½ redukovaný. Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline.


Zboží zde zakoupené lze po domluvě nainstalovat u nás v autosalonu Mazda Wágnerová s. Táboře nebo si jej můžete nechat zaslat přímo k Vám domů. Vážení zákazníci, z preventivních důvodů nebude od 17. Tvarovky, různých druhů a velikostí jsou vyrobeny z PVC-U, proto jsou vysoce odolné. Jednotlivé potrubní díly lze spojit lepením nebo pomocí mechanických spojů (závitů). Bazénová hadicová spojka PVC spojka určená ke spojení.


Hadicová spojka ø mm-. PVC hadicový tŕň na lepenie slúži na prepojenie klasických PVC bazénových trubiek s pružnou hadicou alebo mm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě