Pisoar golem

Pro projekty, restaurace, hospody jsou velmi časté pisoáry s radarovým splachovačem, pro domácnosti se používají malé pisoáry s poklopem. Zajímavým řešením je pisoár bez vody, který nefunguje na bázi splachování, tudíž nemá přívod vody a elektrické energie - ušetří náklady na provoz. Pregrada između pisoara - split-jika. Ovaj pisoar može se povezati sa horizontalnim ili vertikalnim sifonom.


Pisoar golem

Dimenzije: Dužina: 3mm Širina: 3mm Visina: 5mm. Vo verejných budovách, reštauráciách, hostincoch sa používajú pisoáre s radarovým splachovačom, v domácnostiach malé pisoáre s poklopom. Zaujímavým riešením je pisoár bez vody, ktorý nefunguje na báze splachovania, teda nemá prívod vody a elektrickej energie, čím šetrí náklady. SENZOR APIS 1VSJIKA GOLEM pisoár nástenný 6V DC, biela - s integrovaným automatickým splachovačom - nástenný keramický - komplet vrátane elektroniky a el.


V DC - nastavenie parametrov DO-5. Slike so simbolične in ne nujno odraža ponujeni artikel. Artikel je dodan na listo želja! This urinal can be connected to a horizontal or vertical siphon.


Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Po začiatku močenia sa aktivuje riadiaca elektronika, ktorá vyhodnocuje zmeny v sifóne. Po ukončení močenia dôjde k spláchnutiu pisoáru. Na spláchnutie stačí len jeden liter vody. SANITARIJE - Itim cenovnik, proizvodni program, kade, tuš kabine, lavaboi, sanitarije.


Golem Pisoár se senzorem, pro zdroj 24V. Cod: SLP 19RS Producator: Sanela. Caracteristici: unitatea spală cu numai litru de apă. Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Nu este vizibil, insa va declansa la fiecare utilizare un jet de apa.


ROZMĚRY: šírka: 3mm výška: 5mm hloubka: 3mm-. Skladá sa z pisoáru, elektroniky, elmag. Prohlédněte si sekci Batérie a sprchový program a vyberte si. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Siko,,,sifon,pro, pisoar , golem ,vodorovny,dn5serie,pisoarove,sifony.


Kupatilo je prostor u kome se boravi sve duže posle napornog dana, prostor u kome se uživa i relaksira. Uređenju i opremanju kupatila posvećuje se posebna pažnja. Zahvaljujući izuzetno velikoj po. Pisoarul (regasit si sub denumirea de urinal) se regaseste in majoritatea toaletelor publice.


Este fabricat din ceramica in cele mai multe cazuri, se instaleaza pe perete si trebuie racordat la alimentarea cu apa menajera si la scurgere. Urinál se skrytým radarovým splachováním. Guliwer Electronics pisoár GOLEM GW 121Z automatick.


Pisoáre sa postupne udomácnili aj u nás, a to vďaka svojim nezanedbateľným výhodám – pohodlie, jednoduchšie upratovanie a menšia spotreba vody. Samotné splachovanie nie je len úspornejšie, ale tiež pohodlnejšie. Senzorová splachovací sada pro pisoáry.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě