Pračkový sifon výška

Sifón pračkový nadomietkový, biela APS3. Sifon pračkový venkovní APSodpad 32mm, chrom. Na tenhle konec dáš plastový pračkový sifon – ten se stáhne matkou. Mel by ses vejit do 13- jinak odpad by mels mit ve vysce 55- 1cm. ALCAPLAST A507KM sifon vanový click-clack, kov – nižší stavební výška.


Alcaplast sifon pračkový podomítkový, nerez. Kombinovaný rohový - pračkový ventil ET551L. W,potrubí 100mm,B SIKOAE100G. IPS Kalyxx Blue Line GIPSKXBG1.


Lze jej použít i pro připojení. K čištění výrobku nepoužívejte chemické. Samotná pračková hadice má na konci gumovou koncovku, která se napojí na sifon. K sifonu ji připevníte stahovací kovovou sponou.


Ty spodní přípojky mají tvarované konce na různé průměry. Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon , který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Pračkové sifony jsou určené k propojení odpadního potrubí a pračky a brání pronikání zápachu. Existují dva druhy těchto sifonů.


Prvním z nich je venkovní sifon , který je vyráběn většinou v bílé barvě nebo v chromovaném plastu. Pro připojení pračky, myčky. Průměr odpadu - mm. Montáž rohového ventilu značky Schell s pomocí klíče schell. Nabídka instalačních systémů pro pračky.


Výška pračkového sifonu : 4- 6mm. Alca Plast APSsifon pračkový podomítkový nerez Použití: pro připojení. Instalační materiál Sifony Pračkové a myčkové sifony. HL vtok (nálevka) DNse zápachovou uzávěrkou a kuličkou pro suchý stav. Podomítková zápachová uzávěrka HL4ECO sifon pračkový.


Pračkový sifon venkovní, předstěnový pračkový sifon - bílý sifek-pra-bily. Skladem - ihned k odběru. Venkovní sifon pro pračku, odpad mm - bílý. EUR EUR bez DPH EUR 05.


Pračkový sifon výška

Ale to píšu proto, že sice nejsem pračkový odborník, ale snad všechny pračky co jsem viděl, byly napojeny přes sifon. Také se prodávají pračkové sifony. Ale je možné, že moderní pračky toto mají vyřešené a nějaké přivzdušnění mají udělané.


V tom případě se omlouvám a vše beru zpět.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě