Průtokový ohřívač eta

Průtokový ohřívač eta

Ohřívač vody ETA začne vodu ohřívat okamžitě. To šetří nejen náklady na dodávku teplé vody nebo její dlouhodobé udržování v té správné teplotě, ale i čas strávený čekáním, než se voda ohřeje. Elektrický průtokový ohřívač ETA je vhodný především pro umyvadla, nabízíme však i model pro sprchu i dřez. Díky své velikosti navíc nezabere téměř žádné místo. ETA průtokový ohřívač okamžitě ohřeje vodu kdykoliv a kdekoliv.


Koupit v ETA shopu Máte dotaz? Popis a specifikace ↓ Technické parametry. Před nákupem je třeba brát na zřetel, že výkonnost tohoto beztlakového ohřívače není velká, a proto se hodí k zapojení ke kuchyňskému dřezu, umyvadlu v koupelně a ideálně na chatu, chalupu, nebo kdekoliv, kde nebude používán na pravidelné. Ocenění bylo uděleno na základě rozsáhlého celonárodního průzkumu tisíce českých spotřebitelů. Energiát, időt és pénzt spórol vele.


O jeho správné funkčnosti budete. Az ETA boltokban keresse Kérdése van? Celý popis a technické parametry. Zdeněk Prášil - Nadeta. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Vážení zákazníci, u nás stále nakoupíte. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: kW 4V 2. W 230V kW 230V kW 400V kW 230V 7. Děkuji moc za odpověď na dotaz týkající se možnosti umístění. Bohužel certifikovaný elektrikář mi řekl že pokud tento ohřívač koupím a budu od něj požadovat instalaci,vznese dotaz na výrobce on. Pokud jsem jej ještě nekoupil,mám se dotázat já! Po přečtení příslušné ČSN jsem to docela.


Průtokové ohřívače ETA , tlakový. Ideální na chaty, sklepy, zahradu nebo na dovolenou, zkrátka tam, kde je. Dodáváme náhradní díly k průtokovým ohřívačům ETA.


Průtokový ohřívač eta

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Horká voda kdekoliv a kdykoliv s elektrickým průtokovým ohřívačem od značky ETA. Bez baterie pro umyvadlo. Kupte dnes do 11:Doručíme ve středu.


Dostupnost pro osobní odběr. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na. V případě zaslání ohřívače k opravě,. Sice by ohřívač měl montovat raději odborník, ale s trochou snahy to zvládne skoro každý. Jde vlastně o dva samostatné úkony, montáž vody a připojení elektřiny.


Okamžitý ohřev teplé vody. Ušetříte: = 8Kč. Součástí dodávky není baterie ani napájecí kabel, takže si ho musíte dokoupit nebo ohřívač připojit přímo do elektrické rozvodné sítě. IHNED k odeslání, u Vás již 12.


Zobrazit Detail produktu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě