Šachta plastová

Šachta plastová

Tesnosť jednotlivých spojov zabezpečujú gumené tesnenia. V našej ponuke nájdete plastové šachty s dvoma alebo so štyrmi vstupmi. Studňová plastová šachta sa používa pre vrchné ukončenie studňového vrtu, prípadne na umiestnenie technológie ponorného čerpadla.


Je vyrobená z PP, PE, z vonkajšej strany vystužená proti tlaku okolitého terénu a je opatrená spojkami na výtlak čerpanej vody zo studne, prechod na elektrický kábel k ponornému čerpadlu a hrdlový prechod na vrt – podľa priemeru vrtu. Již jsme uvedli, že každá plastová šachta v naší nabídce se vyznačuje jednoduchou montáží, maximální těsností a velkou odolností vůči korozi. Mohli bychom samozřejmě jmenovat i další přednosti. Stačí však uvést, že zejména v porovnání s betonovými šachtami se jedná o levnější variantu. Nižší ceny se ovšem v žádném případě nepodepisují na kvalitě!


Kanalizační šachta - dno 6z PP včetně těsnění přímý tok. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Umělohmotná šachta (16) Štaflový žebřík (5) Spojka (4) Zasouvací část spojky (4) Pila na otvory (3) Kryt šachty (2) Silniční vpusť (2) Teleskop (2) Těsnicí gumový O kroužek (2) Přechodová spojka (1) Příslušenství těsnění (1) Tv.


Sortiment pro výstavbu a opravy kanalizačních síťí - potrubí , tvarovky, revizní šachty, vpustě, gaigry. Toto napojení na hlavní vodovodní řád vodoměrné šachty se používá především v místě, kde se nedá vodoměr umístit do hlavní budouvy (nemosvitosti), nebo v místech kde je možné připojení vodovodní přípojky více vzdáleno. Vodoměrná šachta plastová se používá k napojední přípojky vodovodu k centrálnímu vodovodnímu řádu. Ceny kanalizačných revíznych šácht s plastovým alebo liatinov.


Hmotnost šachty je kg. Provede se připojení potrubí mezi nemovitostí a šachtou. Samonosná vodomerná šachta je vodotesná, mrazuvzdorná a vďaka nízkej hmotnosti je osadenie veľmi rýchle, jednoduché a finančne nenáročné. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už z technických důvodů, nebo proto, že dům leží daleko od vodovodní sítě. Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy.


Dvouplášťová vodoměrná šachta. Bez nutnosti obetónovania. Napríklad z užívania stavieb, kde nieje možnosť vypúštať odpadovú vodu do kanalizácie. Na sklade, doručenie do pracovných dní. Plastová žumpa Samonosná.


Hlavní účel šachet je k napojení čerpadla, systému pro závlahu vody a různá další zařízení. Rotomouldingová plastová vodomerná šachta TRIPLAST sa vyznačujem výborným pomerom cena – kvalita. Kgwavin12: záruka: měsíců: výrobce: OSMA zpracování plastů, s. Radi s vami vašu predstavu skonzultujeme, navrhneme. Vám ponúka na výber plastové nádrže, zvárané plastové žumpy, podzemné plastové nádrže, plastové odlučovače tukov, vsakovacie nádrže a plastové vodomerné šachty v rôznych objemoch a prevedeniach. V plášti šachty pre vŕtanú studňu sú schodíky, prestup vodovodného potrubia, prechodka pre napojenie elektrickej energie.


Šachta plastová

Vodomerná-revízna šachta -HD-5m x Š-5m x V-5m. Na dne šachty vŕtanej studne je navarená vodotesná príruba pre vyústenie vŕtanej studne podľa požadovaného priemeru potrubia vrtu studne. Každá šachta musí spĺňať základné požiadavky vodárenskej spoločnosti. Naše vodomerné šachty, dodávame v niekoľkých variantách a spĺňajú všetky ekologické a prevádzkové predpisy a navyše sú cenovo veľmi prístupné.


Samozrejmosťou našich vodomerných šácht je vodotesnosť a pohodlný manipulačný priestor a jednoduchá preprava. Možnost čerpání z dotačního programu, rozšířená záruka měsíců. Samonosná monolitická plastová šachta o objemu ms plastovým víkem. Vsakovací šachta je plastová šachta kruhového průřezu, určená k osazení do terénu, vyrobená svařováním válcovaných polypropylenových desek. Vstup je standardně zakrytý lehkým plastovým poklopem.


Šachta plastová

V plášti jímky je navařeno hrdlo s gumovým těsněním DN1pro napojení gravitační kanalizace. Nova plastová vodomerna šachta o rozmere - vyska 1. V šachte sú 4ks stúpačky, 2ks gumené prechodky a poklop. K šachte je prehlásenie o zhode (certifikát) a montážny návod.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě