Šroubení k vodoměru

Montážní materiál, jako šroubení pro domovní a bytové vodoměry, naleznete právě zde. V nabídce máme matice mosazné k různé velikosti nátrubk. Je vyrobeno z kvalitní mosazi.


Šroubení k vodoměru

Další příslušenství jako jsou zpětné klapky k vodoměru dodáme k Vámi vybranému vodoměru. Uživatel tak není omezen malým rozsahem poloh, který je dán utaženým závitovým spojem. Maximální provozní tlak bar (PN 10). Pracovní teplota - 100°C. Název: šroubení k vodoměru : Materiál: mosaz : Jméno.


Informace o ochraně osobních údajů. Zpětná klapka se vloží mezi 2ks těsnění, které ji v dotěsní v dosadacích plochách šroubení při dotažení k vodoměru. V případě litého mosazného šroubení je problematické montáž provést z výše popsaných důvodů. Na mosazné fitinky se vztahuje pojištění za škody pro území celé EU.


Určeno pro rozvody vody, pitné vody, vzduchu, plynu. GSR Běžná cena s DPH: 22Kč. Vaše cena bez DPH: 15Kč. Skladem 8Kč bez DPH. Níže vyberte variantu hodnoty litrů na impuls.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Mosazná závitová tvarovka. STANDAR sada k jednomu vodoměru.


Šroubení k vodoměru

Souhlasím, aby společnost TAFIMEX jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informací. Ochranou proti tomuto jevu je osazení plomby na výstupní šroubení vodoměru. Ale i to není stoprocentní. Po cestě potrubím se dostanou až k bytovému vodoměru , kde se velmi častou dostanou mezi obežné kolo a tělo vodoměru a tím jej dočasně nebo trvale zastaví.


A tím je znehodnoceno celé měření spotřeby vody. A navíc se na takovou závadu se nevztahuje záruka výrobce vodoměru , což způsobí majiteli vodoměru další náklady. Proto doporučujeme instalaci filtru jemných.


Šroubení k vodoměru

Použití pro kapalná neagresivní média a pro otevřený i uzavřený topný okruh. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále také magneticko-indukční průtokoměry a zařízení na přenosy stavu vodoměrů.


Pro připojení vodoměrů k závlahovým systémům a jako součást hlavních sestav u tlakových rozvodů vody. Těsnění se provádí pomocí plochého těsnění dodávaného se šroubením. Cena šroubení je uvedena za jeden kus, pro připojení vodoměru jsou potřeba kusy dva. PRO - topení a čerpadla 8Kč Sleva - 5K č. Připojovací šroubení k vodoměru - sada obsahuje - 2x matku, 2x nipl,.


Šroubení k vodoměru

Plombovací objímka k vodoměru plus plomba s evidenčním číslem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě