Hotel kouty rejčkov

HOTEL KOUTY v Ledči nad Sázavou hodnocen í. První roubenka je již dokončená. Hotel je obklopen lesy, loukami a pstruhovým rybníkem. V okolí hotelu nejsou žádné rušivé ele.


Hotel KOUTY a okolní areál je ideálním místem pro školení,. The picturesque valley with a stream, ponds, pastures and fields is dominated by Melechov Hill (7m). Hotel Kouty se nachází ve vlastním desetihektarovém.


Single, double and multiple-bedded rooms are available. Meeting and conference spaces Visitors who want to be catered for in the hotel can use the restaurant within the building. Our restaurant offers sitting in a cozy and informal environment with a view of the forest, in the winter months with a flaring fireplace. The restaurant adjoins the outdoor terrace with wooden benches, as well as individual seating in the fresh air. Městem prochází železnice a je zde také turistické informační centrum.


Hotel kouty rejčkov

Mezi zajímavá místa patří jistě hrad Ledeč nad Sázavou z 1. The ideal location of the hotel , in the very center of the Czech Republic, invites you to organize trainings, seminars or corporate team building activities. In addition, you can use the space of the adjacent restaurant and organize an. The hotel has rooms with private shower and toilet. We offer comfortable accommodation in beds including extra beds. In addition to accommodation in the main building it’s available to stay in cottages with beds.


Situated in a ten-hectare natural area with a two-hectare pon the Hotel surrounds a truly beautiful corner of unspoiled nature. The picturesque valley with a stream, ponds, pastures and fields is dominated by Melechov Hill (7m). In the heart of Czech Republic, the Kouty hotel , silent place, dark nights, in the forest close to the lake. Perfect place for deep WHM experience.


Food and accommodation included. Ubytování Kouty , levné ubytování u řeky Sázavy, ubytování pro turisty Ledeč nad Sázavou, ubytování rodin s dětmi v Posázaví, ubytování u Stvořidel, ale i pronájem sálu u dálnice DLedeč nad Sázavou, místo pro rodinné oslavy či svatby na řece Sázavě. Transport is not included. Rejčkov 2 Ledeč nad Sázavou, Mezi vesnicemi Kouty a Rejčkov.


Hotelu Kouty , sportovně ubytovacího komplexu. Tmavé noci, samota a blízko jazera. Perfektné miesto pre hlbokú WHM skúsenosť. Strava a ubytovanie sú v cene zahrnuté. Among the facilities at this property are a shared kitc.


Hotel kouty rejčkov

Pro zobrazení přesné ceny zadejte termín Vašeho příjezdu a odjezdu! Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. At the hotel , rooms are fitted with a wardrobe.


Reviews Úžasný prostředí, příjemný klid a úžasný personál. Je situován do krásné krajiny a zdravé oblasti lesů Vysočiny, nedaleko Ledče nad Sázavou. Hlavní budova hotelu Kouty je zděná o třech podlažích.


Hotel kouty rejčkov

Kapacitu má lůžek, rozmístěných do pokojů. Nachází se v obecní části Rejčkov , spadající pod Dolní Město, nedaleko města Ledeč nad Sázavou. Hotel se nachází v nenarušené přírodní oblasti Českomoravské vrchoviny u Ledče nad Sázavou.


Je obklopen lesy, v bezprostřední blízkosti jsou dva rybníky - rekreační a rybolovný.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě