Kanalizační materiál

Kanalizace z plastů je současný trend k odkanalizování splaškové nebo dešťové vody. Níže si můžete z pohodlí domova objednat vše co potřebujete. Zde najdete sortiment, který je vhodný jak pro zkušené odborníky, tak hlavně je určen pro běžného zákazníka. Pokud si nebudete vědět rady. Používají se pro kanalizační zasíťování měst, obcí či na stavbu RD.


Případně jsou vhodné k rekonstrukci kanalizačních přípojek rodinných domů.

Pro výstavbu kanalizace , kanalizačního potrubního řádu, musíte zvolit správné kanalizační materiály v závislosti na konkrétních konstrukčních parametrech, umístění kanalizace, čištění kanalizace, apod. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Kanalizační šachtové dno 3PP pro KG DN 1- TYP I (přímý tok) vč. Upřesnit parametry jmenovitá světlost.


DN 1(21) DN 1(24) DN 1(27) DN 2(25) DN 2(13) typ. Stavební a zemní práce, kanalizační prvky, výtahové šachty, odpady. Velkoobchod a maloobchod kanalizačním materiálem.

Výhradní zastoupení významných výrobců v uvedených oborech. V těchto uvedených oblastech dlouhodobě spolupracujeme. Trubky a tvarovky z PVC Pro vnitřní kanalizaci se v současné době používají trubky z neměkčeného PVC-U.


Materiál polypropylén s UV stabilizací. Spoje se provádějí lepením nebo těsnicím kroužkem. Vyrábí se v barvě šedé. Použití: Pro svádění vod vně i uvnitř budov.


Obsahuje suchou protizápachovou klapku. Ukládá se většinou do země. Může být použito pro částečné vnitřní i vnější části budov. Venkovní kanalizační systémy obsahují různé druhy materiálu, např.


PVC oranžové barvy v průměrech od 1mm do 8mm. Instalatérské práce a prodej vodoinstalačních a topenářských materiálů. Veškeré rozvody odpadu jak vnitřního tak venkovního provádíme z kvalitních materiálů, které se u nás osvědčily. Trubky oranžové barvy mají hladkou vnější i vnitřní stěnu, díky čemuž jsou lehce odplavovány případné nečistoty, a zabraňuje se tak vytvoření usazenin na stěnách.


Potrubí vykazuje vysokou otěruvzdornost, má nízkou hmotnost a dodává se ve dvou třídách kruhové tuhosti – SNa SN8. Hlavice na na odvětrání kanalizační stoupačky.

Vaše cena: 26Kč 19Kč. Neváhejte a přesvědčte se. Těšíme se na vaši návštěvu. Produkt je určen pro ty, co hledají optimální poměr mezi kvalitou a rozumnou cenou. Při výrobě je použit materiál P-ECO P.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě