Kopoflex 160

Kabelová chránička DUOFLEX 1mm. Bezhalogenová ohebná dvouplášťová korugovaná chránička. KOPOFLEX a KOPODUR zeminou se zrny max.


V každém svitku je zaveden zatahovací drát nebo provázek. Vzhledem k nadrozměrnému formátu zboží je u produktu nastaven pouze osobní odběr.

Dunakeszi Magyarország. Inner diameter: 1mAllowance: length ± Minimum bending radius: 6mManufactures´s recommendations The producer recommends the installation of plastic pipes at temperatur. Cena za celé balení: 80-Kč. Цена указана за 1м без скидки с учетом НДС , есть в наличии на складе.


Prodej: pouze celé balení. Tisk poslat Sdílet další produkt. Minimální množství k objednání je 1ks a jeho násobky. Jsou včetně protahovacího provázku a spojky.

Trubky mi zbyly ze stavby. KOPOS) Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. Další hodnoty (6) Skrýt hodnoty. V případě použití těsnicího kroužku je stu.


Nalezeno: produkt ů. Kč CHRSP_40: SPOJKA k chráničce KORUFLEX (KORUHARD) Ks: 0. Kč CHRSP_50: SPOJKA k chráničce KORUFLEX (KORUHARD) Ks: 0. Ohebná dvouplášťová korugovaná bezhalogenová chránička. Brand resistent systemer. Cumpara Online si primesti reducere.


U nás zaplatíte s DPH 1. Tuburi pentru instalații electrice. Kabely a ochrana kabelů do 4h na prodejně, do dnů doma, nákup kabelů a ochrany kabelů u nás bez rizika - dní na vrácení. Navíc kabely a ochrana kabelů za trvale nejnižší ceny. Kč : 2kruh m nebo 13Kč: Drenážní trubky PE korugované.


Elektroinstalacijske cijevi za zaštitu kabela.

Kopoflex 2- délka m. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Výrobca: KOPOS Slovakia, s. Cena: EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard.


Uzavírací zátka pro korugované chráničky pr. DOČASNÝ PROVOZ NĚKTERÝCH POBOČEK Aktuality. Flexibilis hajlékony védőcső kábelvédőcső árak Budapesten a Terra Metal kft-nél, akár méterre is.


Olcsó védőcső szimplafalu bordas pvc vedocso unicor fxdu fxkvr behúzószállal.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě