Poklop ventilový

Fed up with dashboards? Try Count, the BI platform built around data notebooks. Connect with millions worldwide and get counseling help. Vodárenský poklop ventilový zajišťuje přístup k uzavírání a otvírání podzemních armatur. Víčko je kruhové ze šedé litiny s nerezovým můstkem pro otvírání, spojení s tělem poklopu ocelovým čepem, tělo kruhové, konické ze šedé litiny.


D40 ventilový poklop , hydrantový poklop , šupátkový poklop , kompozit Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Ventilový poklop se používá k ochraně ovládacího konce zemní soupravy ventilové, osazené na potrubí před zasypáním zeminou. Pomocí třmenu lze víko nadzvednout a otočit. Víko má předlitý údaj VODOVOD a písmeno P pro osazení na.


Dopravu tovaru zabezpečujeme prostredníctvom vlastných áut alebo prostredníctvom zmluvných dopravných spoločností. O spôsobe dopravy budete včas informovaný aj spolu. Komplexné riešenia na mieru.


Vypracujeme Vám cenovú ponuku na mieru presne šitú pre Váš projekt. Okrem vlastnej dopravy Vám tovar rýchlo a hravo naložíme vďaka manipulačnej technik.

Kód produktu: poklop ventilovy Dostupnosť: Dodanie do - dn í. Popis Podobné produkty Recenzie (0) Pokl. Materiál: Teleso a veko sú neopracované odliatky zo sivej liat. Vodič bude uložen od¨poklopu zemní soupravy až po. Z mosaz vsuvka Heckl, ZS 1- podložka Vario, poklop ventilový Termín ukončení poptávky do 15. Poklop plastový ventilový PLASTUS HECKL VODA.


Věděl také, že pod kulatým ventilovým poklopem najde uzávěr vody, tomu však zatím ještě moc nerozuměl. Ale to jen do té doby, než mu táta ukázal, že má. Poklopy ventilové se používají k ochraně ovládacího konce zemní soupravy, osazené na potrubí, před zasypáním zeminou. POKLOP VENTILOVÝ RENKO VODA. Poklopy hydrantové se používají k ochraně ovládacího konce p. Kruhovém – ventilový , šoupátkový.


Použití Pro přípojkové. Víko ventilového a šoupátkového poklopu má předlitý nápis: VODA. Víko hydrantového poklopu má předlitý nápis: HYDRANT. Jsou vyrobeny metodou BMC, kde jde o vysokotlaké lisování plastické směsi s přidáním skelných vláken a dalších přísad. Vnitřní část poklopu tvoří ochranný prostor kolem jehlance ovládací tyče zemní soupravy a umožňuje jejich ovládání s armaturou.


Jejich vzájemné pevné spojení je provedeno spojovacím svorníkem, což umožňuje nadzvednutí víka a pootočení při.

Těleso - polyamid vyztužený skelnými vlákny 2. Olomouc, cena 200Kč, od ZDENEG na Sbazar. Nabízíme a dodáváme vodárenská šoupátka a armatury a hydranty a roury i betonové skruže. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.


Orientační cena s DPH: 36Kč.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě