Svítící perlátor

PAYE Engineers and DBS Checked. Get Up Close And Personal with The Finest German Engineered Telescope. Get Starscope For Off Today. Convenient and Powerful Eco Spray.


Chcete rozzářit nudně čirou vodu, která vám teče doma z kohoutku.

Namontujte tento svítící perlátor na vodovodní baterii a pokaždé když pustíte vodu, o barví se nazeleno, namodro nebo načerveno dle teploty vody. Pokud je teplota vody do 25°C svítí voda zeleně, při 25°C-35°C svítí voda modře, při 35°C-45°C svítí voda červeně, při vyšší teplotě červěně bliká. The next video is starting stop. Dostupnost:Připraveno k odeslání 1ks.


Už vás nebaví bezbarvá voda? Zkuste perlátor měnící barvy dle teploty vody, děti si ho j. DPH: Kč : naše cena s DPH ( ): Kč.

To znamená, že proud tekoucí vody uvnitř roztočí zařízení, které udělá. Baterie pružinové, s perlátorem , či dokonce. Tento perlátor funguje na každém typu baterie.


Zelená = studená voda Modrá = vlažná voda Červená = horká voda Při změně teploty ještě signalizuje zablikáním, něco jako pozor. Klasický perlátor na vodovodní baterii šetřící vodu. Omrzela se Vám šedá voda, která teče z Vaších kohoutků?


Zamontujte si perlator, díky němu voda bude barevná. Modrá = studená voda Zelená = teplá voda Červená = horká. Barva světla se různí od teploty vody.


Charakteristika produktu: Skvělá ozdoba každé kuchyně nebo koupelny. Svítí červeně, modře nebo zeleně. Nikdo nepřejde bez údivu nad barevností tekoucí vody z kohoutků. Skvělý svítící perlátor na vodovodní baterii. Thajské Svatební Lampiony Štěstí a Čínské Lampiony Přání dovážené firmou Thai Lanterns Ltd.


Kategorie neobsahuje žádnou podkategorii ani zboží.

Perlátor svítící barevná voda. Víte, že je možné nasadit na vyústění vodovodní baterie svítící perlátor ? Dřezové baterie Hansgrohe za 2. Stačí odšroubovat starý perlátor a na jeho místo namontovat nový. Funguje skoro na každém typu baterie V sadě:- baterie v perlátoru,- 2. Každý perlátor je zabalen v krabičce.


Možnost odebrání i více kusů. Poštovné při platbě bankovním převodem 4 -Kč, na dobírku 9 -Kč. PERLÁTOR měnící barvy dle teploty vody. Studená voda svítí modře. Teplá voda svítí červeně.


V sadě jsou baterie v perlátoru, redukce se závitem. LED Spořič vody - perlátor , který střídá barvy při toku vody. Jak stornovat nebo změnit objednávku?


V případě, že chcete zrušit nebo pozměnit Vaši objednávku, kontaktujte prosím náš zákaznický servisem, a to buď prostřednictvím tel. Montáž je velice jednoduchá a zvládne jí naprosto každý. Systém “Water saving“ šetří vodu (podobně jako perlátor ) V balení se nachází: 1x koncovka na vodovodní. LED perlátor na kohoutek vypadají skvěle a Vy už se nikdy neopaříte horkou vodou.


Rozměry: viz foto Ostatní zboží ve stejné kategorii: LED světlo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě