Hunter závlahové systémy

Už viac ako rokov sa venujeme vývoju priemyselných inovácií a vylepšeniam výrobkov určených na efektívne zavlažovanie. Automatické závlahové systémy. Za tuto dobu jsme namontovali desítky závlahových systémů k plné spokojenosti zákazníků. Zavlažovací systém zabezpečuje rovnomernosť závlahy trávnika.


Kvapková závlaha je nezbytným pomocníkom keď treba pravidelne polievať kvety, tuje alebo záhradku. Najdete zde všechny informace potřebné k výběru typu závlahy. Zda zvolit závlahu postřikem, jak vybrat kapkovací potrubí či jiný typ mikropostřiku či podzemní závlahy.


Sada HUNTER-RPG s plastovým T adaptérem pro měření tlaku rozpraš. Náhradní hrubé filtry pro trysky rozpraš. Projekcia a montáž závlahy Hunter. Jedná sa o profesionálny systém so širokým sortimentom postrekovačov, ovládacích systémov a príslušenstva pre najrozličnejšie trávnaté plochy vyžadujúce vysokú kvalitu trávnika. Riadiaca jednotka pre automatické závlahové systémy Hunter.


Hunter závlahové systémy

Mlžící sada na slunečník AQUAJET COOL. Tieto dýzy, navrhnuté tak, aby imitovali väčšie priemerné kvapôčky vody, sú spoľahlivé, presné a plne nastaviteľné v ľubovoľnom uhle od ° do 3°. Zaisťujeme záručný aj po záručný servis závlahových systémov HUNTER.


Ponúkame návrh aj montáž čerpacej stanice pre závlahové systémy. Navrhneme systém, ktorý efektívne zavlaží každý kúsok Vašej záhrady. Z ávlahový systém TORO, HUNTER , RAIN BIRD je cenovo dostupné, profesionálne riešenie na ktoré sa viete vždy spoľahnúť. Zařízení, které vam umožní mít více volného času, šetřit vodu, zlepšovat životní prostředí a zavlažit přesně místa, která chcete a to dokonce i když jste mimo domov.


Hunter závlahové systémy

Popis automatického závlahového systému (obecný popis řešení závlahy na zahradě běžného rodinného domu) Plně automatický podzemní závlahový systém, navržený pro rodinnou zahradu, umožňuje automatickou dodávk. Elektromagnetické ventily. Produkty a služby: tienítka pre exteriérové stojacie lampy, rozprašovacie postrekovače, oblečenie s. Závlahy a závlahové systémy Hunter. ZÁVLAHOVÉ SYSTÉMY Máme řešení pro zahrady, parky, střešní zahrady, skleníky atd. Jednotka nabízí vzdálenou spr.


Vyberáme najpredávanejšie produkty. K tomuto z veľkej časti dopomáha zavlažovací systém. Instalace a servis závlahových systémů pro zavlažování trávníků, zahra parků, sportovních a komerčních ploch. Specializujeme se na závlahy Hunter.


Naše firma poskytuje široké portfolio. Ovládacie jednotky pre automatické závlahové systémy Programovacie ovládacie jednotky HUNTER , TORO, RAIN-BIR K-RAIN: Ovládacia jednotka je srdcom celého systému - spúšťa závlahové cykly jednotlivých sekcií záhrady. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Hunter , závlaha zahrady, závlaha trávníku.


B) POŠLITE NÁM PONUKU OD KONKURENCIE SPRAVÍME VÁM. Podklady na cenovú ponuku. V dnešnom modernom svete väčšina ľudí túži mať. Popri mnohých iných povinnostiach si však ťažko nájdeme čas na pravidelné polievanie záhrady.


Hunter závlahové systémy

Drahocenný voľný čas možno využiť aj lepšie. Radi by ste si užili sviežu a zelenú záhradu aj bez každodennej námahy? Ponorné čerpadlo pre závlahové systémy záhrad rodinných domov, športových plôch, verejných plôch a iných.


Návrh závlahových systémov.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě