Hydraulické čerpadlo bazar

Minibagr má velmi silné hydraulické čerpadlo. Prodám nepoužité hydraulic. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Hydraulické čerpadlo bazar

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyberajte z 2inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Komplet hadice,rozvádzač,ovládanie. Vhodne na odťahovku,sklapač,hydraulicku ruku,hydraulický navijak,sklapacie čelo a podobne. Kategorie Čerpadla - bazar.


Ostatní - Cerpadlo hydraulicke bazar. Nové hydraulické zubové čerpadlo. Použitie: na hydraulickú ruku, lesácka vývozná súprava, vývozka dreva, na pohon nadstavby nákladných aút, na sklápače, čerpadlo na hydraulickú ruku, autá na údržbu ciest, autá na vývoz odpadu, traktor. Hydraulické čerpadlo 45cmruční ovládání o. Byl nově převinutý, namontovaný do čerpadla, fungoval, čerpadlo nakonec stejně nebylo funkční po hydraulické stránce, tak motor vymontován, čerpadlo šlo do šrotu. Motor má tedy naběháno asi jen hodinu.


Priprava cerpadiel s opierkou a remenicou. Vhodne na servo, riadenie,hydrauliku,traktor,zetor,malotraktor,tk,mt-0tatra 805. Mam aj vykonejsie čerpadla vytlak az 250bar.


Hydraulické čerpadlo bazar

Ponúkam na predaj kvalitné, plne funkčné kalové čerpadlo Sigma 3V, parametre-3W, váha 1kg, otč. Zetor, Ursus , zemědělské stroje , přívěsy ,malotraktory , nákladní vozy. Naša firma sa zaoberá predajom hydraulických komponentov ako sú hydraulické rozvádzače, čerpadlá, hydromotory, hydraulické valce, akumulátory, hadice, zámky a podobne pre rôzne použitia v poľnohospodárskych, lesných, stavebných mobilných aj stacionárnych aplikáciách. Panenky nosnost 25tun,provozní tlak 65MPc,typ Z321Brano,10kusů.


Predám elektrické hydraulicke čerpadlo. Jde o monoblok motoru s čerpadlem, nádrží a rozvaděčem s elektromagnety. Napájení motoru 400V, elektromagnety 24V.


Hydraulické čerpadlo bazar

V případě doplňujících dotazů k tomuto zboží nás neváhejte kontaktovat: Dotaz: Souhlasím se zpracováním osobních údajů Formulář lze odeslat až po souhlasu se zpraco. Letecký bazar inzerce - Piloťák. Projděte si inzeráty hydraulicke cerpadlo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Sekcia: Náhradné diely na stroje na predaj. Inzerent: Lokalita: Nitra Tele. Vhodné pre poľnohospodárske a lesné traktory,nakladače,podkopy, na rozšírenie, prípadne zosilnenie hydrauliky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě