Regulační hlavice

Regulační hlavice buďto mechanická nebo elektrická. Reguluje přívod teplé vody do topného tělesa. Mechanická hlavice udržuje konstantní teplotu v místnosti. Elektronická hlavice bývá ovládána externím zařízením, jako je termostat. Vybírejte si Hlavice pro radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až. Radiátorové hlavice dělíme na ruční a termostatické, které je možné ještě segmentovat na manuální a digitální. Detailní popis ke každé skupině radiátorových hlavic najdete v dané kategorii nabízeného zboží. Pokud potřebujete poradit s výběrem termostatické hlavice , kontaktujte nás na tel.


Bezdrátová digitální regulační hlavice na topné těleso PH-HD23: Dokumentace k produktu. Průvodce výběreInteraktivní zobrazení produktů ve 360° Pro interaktivní zobrazení produktu kliněte na obrázek. Otevře se vám okno s možnosti o. Hlavice fungují naprosto automaticky bez obsluhy – to je jejich úkolem.


Regulační hlavice

Naopak lze doporučit manuální zásahy jen v omezené míře, typicky od nastavení 5. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. FIBARO, Danfoss, Elektrobock a dalších. Termostatické hlavice skladem.


V případě, že chcete systém zcela uzavřít, musíte do systému za regulační ventil použít ještě ventil uzavírací, který je pro tuto funkci určen. V dnešní době jsou hojně používané regulační ventily se servopohonem. Objednejte si termostatické hlavice a ventily k radiátorům on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme termostatické hlavice a ventily k odběru na jedné z našich prodejen.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Bezdrátový regulační systém pro regulaci oběhového topení v rámci jedné místnosti. Digitální centrální jednotka s bezdrátovou hlavicí a možností ovládání přes GSM síť.


Ruční regulační hlavice. Kč s DPH: 4Kč bez DPH: ks Koupit. Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám? Osobně v Praze: pozítří. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do.


Díky přesné regulaci teploty snižují termostatické ventily a hlavice náklady na vytápění. TICHÝ Díky konstrukci a plynulé regulaci průtoku brání ventily Herz vzniku nežádoucího hluku v topném syst. Regulux je regulační uzavíratelné šroubení s pamětí přednastavení vhodné pro teplovodní soustavy s nuceným oběhem. Uzavírací funkce s vypouštěním umožňuje uzavřít a vypustit otopné těleso za provozu soustavy a provést jeho demontáž. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Vše Novinky Akce Doprodej. Ventilační hlavice VV3vč. Pro nastavení a regulaci požadované teploty vzduchu ve vytápěné místnosti je nezbytné, aby na otopná tělesa v provedení VENTIL KOMPAKT byla osazena termostatická hlavice.


Regulační hlavice

Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých výrobců působících na českém.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě