Siko návrh koupelny

Siko návrh koupelny

Stačí zadat tvar a rozměry koupelny , vybrat prvky – vanu, umyvadlo, sprchový kout atd. D návrh vaší nové koupelny. Rozmysleli jste si uspořádání prostoru nové koupelny ? Nevadí, bez problémů si v konfigurátoru upravíte původní návrh na nové řešení. Základem designu koupelny jsou jednoznačně obklady a dlažba, kvalitní vodovodní baterie, sprchy nebo sprchové sety a sanitární keramika od renomovaných výrobců.


Když chcete jednoduše modernizovat vzhled svojí koupelny , vyberte si nový koupelnový nábytek. Pro naše zákazníky jsme vytvořili Galériu tisícov inšpirácií - najväčšiu online kúpeľňovú galériu návrhov v SR. Návrhy kúpeľní, ktoré boli vytvorené výhradne v našom zákazníckom centre, môžete triediť podľa najrôznejších kritérií, napr. Navíc rovnou z prostředí plánovače se můžete kdykoliv obrátit přímo na naše kuchyňské odborníky a sjednat si schůzku ve vaší nejbližší SIKO prodejně. Společně se podíváme na váš uložený návrh a pomůžeme vám naplánovat vaši novou kuchyni do posledního detailu.


Přesně podle vašich představ a rozpočtu. V SIKO získáte vkusné vanové a sprchové sety, které k sobě ladí. K umyvadlu, vaně i sprchovému koutu patří vodovodní baterie. V nabídce naleznete osvědčené modely baterií, které jsou vhodné do koupelen i kuchyní. Renovace koupelny je u nás hračkou.


Pokud ji právě plánujete, s důvěrou se na nás obraťte. Poradíme Vám s výběrem vhodných materiálů do koupelny a provedeme 3D grafický návrh nebo 360° panorama rekonstrukce ve fotografické kvalitě. Mať príjemne zariadenú kúpeľňu prispeje k imidžu celého domu alebo bytu. Hlavné však je to, ako sa v nej cítite.


Kúpeľňu meníme len niekoľkokrát za život, preto je dôležité nepodceniť návrh a sústrediť sa na praktické využitie a estetiku. Podívejte se na vaši novou koupelnu snů dříve, než bude položena první dlaždice. Grafický návrh koupelny ZDARMA. Připravíme vám 3D grafický návrh nové koupelny , vyladěné do vašeho oblíbeného stylu.


Oprostěte se od problémů, které rekonstrukce koupelny znamená! Připravíme pro vás 3D grafický návrh , dodáme vše potřebné koupelnové vybavení, provedeme samotnou rekonstrukci, zajistíme. Načerpejte inspiraci do Vaší nové koupelny. Galerie realizací nabízí ukázku vybraných fotogalerií z výstavby a rekonstrukce koupelny od SIKO. Kuchyne SIKO navrhujeme tak, aby ste nielen zvládli prípravu akýchkoľvek svojich obľúbených pokrmov.


Myslíme aj na vaše pohodlie, správnu ergonómiu a rozvrhnutie pracovných zón, skladovanie vašich zásob, riadu a spotrebičov. Chceme, aby vaša nová kuchyňa spĺňala všetky vaše požiadavky a aby ste si ju užívali nielen pri varení, ale aj príjemne strávených chvíľach. K umývadlu, vani aj sprchovému kútu patria vodovodné batérie. V ponuke nájdete osvedčené modely batérií, ktoré sú vhodné do kúpeľní i kuchýň.


Každý další návrh koupelny je zpoplatněn částkou 70- Kč. Tyto poplatky jsou nevratné. Z finálně odsouhlasené vizualizace Vám dále nabízíme zpracování 3D verze ve fotokvalitě – fototuning.


Na vybraných pobočkách máte také možnost prohlédnout si návrhy v 3D brýlích. Poplatek za fototuning je 25- Kč včetně. Takto připravený návrh se skvěle hodí například pro konzultace s instalatérem, nebo jen pro pochlubení se ostatním :-) Věříme že i pro Vás bude Návhář Levné koupelny užitečný a pomůže Vám v rozhodování, jak si koupelnu zařídit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě