Jídlonosiče plastové

Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Využijte naší akční nabídky na plastové jídlonosiče. Zobrazeno: 1-19: 1: Držadlo jídlonosiče 3x0l PH. Jídlonosiče jsou určeny pro snadné přenášení potravin.


Jídlonosiče plastové

V sortimentu naleznete jídlonosiče plastové i jídlonosiče nerez. Vrchní miska nerez jídlonosiče se zakrývá víčkem. Plastové kulaté víčko univerzální pro misky PP kulaté čiré. Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo jídlonosiče.


Předchoz í Následující. Vítáme Vás na našich internetových stránkách, kde nabízíme ramínka, plasty pro domácnost a kuchyňku, vybavení obchodu i dílny. Na našich stránkách můžete koupit potřeby pro Va. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Jídlonosiče plastové

Banquet, Tefal, Lamart a dalších. Obvykle sestávají ze tří a více dóz, které lze do sebe zacvaknout. Nejrozšířenější jsou plastové a nerezové jídlonosiče i speciální termonosiče, které udržují teplotu pokrmu během přepravy.


Plastová dóza je vyrobena z odolného plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka. STORE LINE určený k přenášení potravin a. Nebo jsou jídlonosiče. Nákupní košík Kč 0. Filtrování produktů podle výrobců. Víčko je vhodné do mikrovlnné trouby.


Jídlonosiče plastové

Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie JÍDLONOSIČE , TERMOHRNCE A CHLADÍCÍ TAŠKY. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Můžete vybírat sady s různým počtem dílů přesně podle Vašich potřeb. Hranaté jídlonosiče Do našeho sortimentu jsme zařadili hranaté jídlonosiče na ukládání a přepravu jídla, složené ze nebo dílů navzájem propojených držadlem.


Součástí nabídky jsou také víčka k jídlonosičům. Nabízíme jídlonosiče plastové i nerezové. Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních.


Nádobí plastové a papírové. Nerezový i plastový jídlonosič je opatřený víky, které zajistí bezpečné přenesení potravin. Malá výhoda plastových jídlonosičů by se však našla, na plastové jídlonosiče lze dokoupit náhradní díly, jako.


Výrobky jsou zkoušeny ve Státní zkušebně v Jablonci nad Nisou, SGS France a SGS Hong Kong. Hliníkové výrobky jsou vyrobeny z kvalitního potravinářského hliníku (Al 95) určeného pr. Pomocí jídlonosiče můžete přenášet až tři jídla najednou. Objem každé misky činí l. Výhodou je praktické ucho pro snadnou manipulaci. Jednotlivé misky nejsou vhodné do myčky na nádobí.


Jídlonosiče plastové

Rozměry: objem 3x l, pr. Materiál: nerez ocel, plast. Pokud nejste zrovna fanouškem plastů, vsaďte na skleněné dózy od české firmy Simax, ve kterých můžete i zapékat. Pro přenášení obědů určitě využijete praktické jídlonosiče z nerezu či plastu. Používají se k přenosu jídla z jídelny do domácnosti nebo do firmy.


Máme nerezové jídlonosiče, plastové jídlonosiče a termo jídlonosiče. Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni. Můžete je využít na úschovu trvanlivých potravin, nebo zbytků jídla do lednice.


Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě