Postřikovač kwazar

Postřikovač kwazar

Tlakové postřikovače Kwazar se vyznačují extrémně dlouhou dobou potřikování v rámci jednoho natlakování. Každý postřikovač Kwazar navíc disponuje regulovatelnou tryskou, pomocí které lze nastavit vhodný typ postřiku (mlhovina až proud). HOSTIVICE - PRAHA ZÁPAD. Foamery pak nejčastěji k aplikaci speciálního přípravku na mytí karoserie.


MPa Objem nádrže: l Max. Pak dává smysl si koupit kvalitní postřikovač , který je chemicky odolný a skvěle rozprašuje, práce jde pak přeci jen lépe od ruky, když držíte profesionální postřikovač , oproti běžným komerčním sprejům. Značka Kwazar se přímo specializuje na cenově dostupné a vysoce kvalitní lahve s rozprašovačem. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Zboží není momentálně dostupné. Naše doprava, DP ČP a Uloženka - pracovní dny. Osobní odběr pracovní dny. Informuj mě, až bude zbo. Náhradní tlaková pumpa k postřikovačům Kwazar Orion Super.


Prosím, použijte minimálně znaky! Odesílatel Souhlasím, aby společnost INTE čistící technika s. Z důvodu ochrany personálu výdejních míst i přepravců jsme nuceni dočasně OMEZIT MOŽNOST PLATBY DOBÍRKOU. Pro více informací nás, prosím, kontaktujte.


Nepoužívat rozpouštědla a kyselé čistící přípravky! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zahrada Hnojiva Minerální - profi hnojiva Hnojení a ochrana trávníku Kapalná hnojiva Krystalická.


KWAZAR Eco l od 1Kč - Heureka. Jedná se o ruční tlakový postřikovač pro použití na malých až středních površích. Je to velmi snadné a pohodlné použití. Položek k zobrazení: 85.


Ruční a tlakové postřikovače nebo vysokotlaké čističe Kränzle za velmi zajímavých podmínek. Profesionální tlakový postřikovač s popruhem na rameno řady Garden PRO. Kwazar Venus Super 360° l postřikovač ruční tlakový. Požadované vlastnosti: Nastavitelná regulace tlaku.


Postřikovač kwazar

MERCURY Super 3dvojčinná. Opatření spojená s COVID-19: Vážení zákazníci, v rámci ochrany zákazníků a našich zaměstnanců zavádíme omezení výdeje objednávek. Postřikovač na rozpouštědla a ředidla. Kwazar Neptun Super l zádový tlakový (1) Přidat do porovnání. Díky těsnění, které je vyrobeno z materiálu Viton, se stává postřikovač odolný vůči kyselým a alkalickým činidlům.


Zde se nacházíte: Heureka. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Pro aplikaci speciálních průmyslových, technických, chemických, čistících a impregnačních látek typu Xi.


Bay Gifts to the Rescue. Doporučujeme Kim-Tec Zchlazovací podchlazovací sprej 400ml, 39. Velice praktický a velmi oblíbený ruční postřikovač s dvojčinnou hlavicí. Kompletní horní díl k tlakovému postřikovači Kwazar VENUS modrý 5l pro neutrál… Nové.


Vhodný pro tyto operace.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě