Spořič vody na wc

Spláchněte jen takovým množstvím vody jaké je třeba. Speciální designovaný spořič vody do WC. Instaluje se přímo do splachovací nádržky, umožňuje kontrolovat množství vody při splachování takže spláchnete jen tolik vody , kolik opravdu potřebujete. Použití WC STOPŮ dokáže v mnoha případech zajistit větší úsporu vody , jelikož dokážou snížit splachovací dávky vody až o - místo vyprázdnění plné 10ti litrové nádobky jednotlačítkového WC odtečou pouze litry vody.


Samozřejmě je nutné tento objem vody rozumně zvážit a použitím Eco WC saku nebo Eco WC ponorných desek nastavit na požadované množství. Pomineme nyní protékající toalety a dopady těchto jevů na ekologii, rodinné, firemní ( máme řešení v podobě eVodníka ) a jiné rozpočty a podívejme se na splachování toalet. Pro dávkované spláchnutí. Proud vody teče po obvodu dutého válce a tím je provzdušněný. V základním nastavení spořiče je průtok omezen na litrů za minutu – což znamená úsporu minimálně oproti běžné, neúsporné vodovodní baterii s průtokem – l za minutu.


WC Stop - spořič na toalety WC STOP je speciální nerezový prvek, který funguje jako kyvné závaží a instaluje se na vypouštěcí ventil do nádržky toalety. Součástí nabídky jsou nově také vůně do interiéru - jak vonítka na wc , kanceláře, šaten a dalších prostorů, tak do auta. Podle statistických údajů se nejvíce pitné vody spotřebuje při splachování toalet, na druhém místě je koupání ve vaně, na třetím sprchování. Na pití a vaření se spotřebuje jen asi z celkové spotřeby vody na osobu. Novinky rozesíláme max.


Spořič vody na wc

Najdete v nich spoustu EKO zajímavostí, novinek a akcí ze světa ECOproduktů. Snadno ho můžete nainstalovat do všech standardních typů WC a množství vody pro splachování variabilně nastavovat. Přihlásit se k odběru novinek. Stačí podle potřeby odebírat nerezové válečky, jimiž je, spolu s pružinkou, tento šetřič tvořen. Proto je současně šetřič i zcela skryt pohledům zvnějšku, umístí se do nádržky.


WC je pro šetření vodou rozhodující. Návratnost investovaných peněz je v domácnostech až měsíce. Jedná se tedy o nákup, který se jednoznačně vyplatí. Je jediný svého druhu, u kterého si sami můžete nastavit požadované množství splachované vody. Jde o nejsnazší způsob, jak ušetřit za vodu při každodenním provozu domácnosti.


Spořič vody do WC Ecosavers. V domácnosti, kde žijí lidé. Umístíte ho do splachovací nádržky, kde ho zavěsíte a zafixujete do přepadové trubice.


Je možné ho využít jak ve starších typech s jedním tlačítkem, tak i v. Ve stejném množství vody se osprchuje více lidí. Nižší vodné = nižší stočné. Nedochází ke vzniku plísní. Ušetřete za vodu při každém spláchnutí toalety.


Voda v nádržce nezatuchá. Tímto způsobem dokážete spláchnout jen nezbytným objemem vody , a ušetřit tak nemalé množství vody při každém spláchnutí. Díky WC stopu výrazně snížíte náklady na splachování a hlavně zamezíte zbytečnému plýtvání pitnou vodou. WC stop se snadno instaluje na vypouštěcí ventil WC. Vypouštěcí ventil funguje na principu, že po stlačení splachovacího tlačítka se tento uvolní a umožní vytékání vody ze splachovací nádržky pro spláchnutí.


Ukázka splachování s WC STOPem od společnosti WATERSAVERS, s. S WC STOPem lze množství splachovné vody přesně dávkovat dle aktuální potřeby. Plné spláchnutí není nijak omezeno. Sundejte víko od nádržky. Vložte sáček do vody mezi přední panel nádržky a plovák. Zavřete víko od nádržky.


Pomocí plastového háčku ho uchyťte k nádržce. Po hodinách se sáček zvětší na maximální objem. WC zabezpečí reguláciu spotreby vody pri splachovaní len do takej miery, ako je to práve potrebné. Pri použití takéhoto zariadenie sa šetrenie vody v domácnosti naozaj zvýši, čo sa premietne aj na celkovej ročnej úspore vody a teda aj úspore financií. Spláchnite len takým množstvom vody aké je potrebné.


Inštaluje sa priamo do splachovacej nádržky, umožňuje kontrolovať množstvo vody pri splachovaní takže spláchnete len toľko vody koľko ozaj potrebujete.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě